Leffwn 173 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 İsimlerine tıklayarak Twitch Kanallarına gidebilirsiniz. PintiPanda: 3 yıldır takip ettiğim yayıncı. Her ne kadar çoğu oyunu kötü oynasa ve yolları bulamasa bile kendisi gerçekten iyi bir insan ve diğer bahsedeceğim yayıncılar gibi muhabbetini dinlemek keyifli. Yayın günleri: Pazartesi, Salı ve Persembe. Jahrein: 6-7 aydır takip ediyorum. Çok fazla argo kullanmasına rağmen muhabbeti ve çok farklı oyun oynaması ile izlemekten zevk aldığım yayıncılardan. Yayın Günleri: Haftanın çoğu günü yayın açıyor. Kendi kanalı dışında Nvdia ve Game&Play kanallarında da yayın açıyor. Geekyapar: Youtube kanalını açıldığından beri, Twitch kanalını ise 5 aydır takip ediyorum. Geekyapar sitesinin ve Youtube kanalının içerik oluşturucularından Can Sungur yayın açıyor genellikle. Oyun muhabbeti bir yandan diğer konulardaki muhabbetleri olsun, genel kültürü olsun gerçekten bilgili bir insan. Can Sungur: Kendi ismi ile açtığı kanalda yayınlarına devam ediyor. Yayın Günleri: Ne zaman açtığı belirsiz. Yayınları kaçırmamak için sosyal medyalarını takip edebilir ya da Twitch Now uzantısını Chrome'a kurarak yayın açtıklarında haberdar olabilirsiniz. Witch and sphinxd 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Witch 708 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Yaass işte güzel bir konu. Twitch'i keşfetmemi sağlayan kişi kesinlikle Beril Sergün'dür. Çok ters bir yerden girmişim evet ıdklsdf :c ama olsun,, çok sık açmasa da korku oyunları ve Mstar yayınlarını takip ediyorum._. (Gamze ve Solufain'e de buradan credit.) İkinci olarak arkadaş zoruyla yayınlarına girdiğim (shoutout to pal Burak) vıtıcın var. Cidden seviyorum düzenli takip edemesem de. Niye bu kadar az oldu bilmiyorum zaten bütün yayınları kaçırıyorum (öhöm), bunlar dışında ben de yukardaki kişileri plus yorekok, Theokoles, cringe dolmak için Crytek, konuştuğundan tek kelime anlamasam da (ve sadece Overwatch oynasa da) Nun'umu -çok nadir de olsa- izliyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cevanes 11 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Ben de Twitch'i ilk defa Hazreti Yasuo ile keşfettim. Aktif bir League of Legends oyuncusu olduğum için bu kanalı izliyorum. Kendisi çoğunlukla yayınlarında League of Legends oynuyor. Biraz argolu geçse de, yayınlar oldukça komik ve eğlenceli. Yayın saatlerini instagram hesabı üzerinden paylaşıyor genelde. Takip etmenizi öneriririm. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Keria 53 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 -C9 Sneaky (Cloud 9 <3) -imaqtpie -IWillDominate -NightBlue3 -Vertigal Favorilerimden Türk yayıncı izlemiyorum :/ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
veritas 169 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 -Guitan11 -pintipanda pintipandayı taa starcraft zamanlarından bilirim aslında ama yorum yazmışlığım yok. Bir kaç kere rasgeldiydim onda da para vermeyenlere falan kapatmışlardı millet uyarılara rağmen istenmeyen şekilde konuştukları için. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
okumuradesu 2 Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 sırasıyla en sevdiğim yayıncılar : - Pintipanda -Jahrein -raufbaba -wtcn Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
WindHarmony 19 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 jahrein,wtcn,kendine müzisyen,holmes,videoyun Witch 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Estable 209 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Apophis, Evenstar Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts