haikurema 97 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Merhabalar efendim :) Bendeniz 2015'ten beri hesabı olan fakat daha yeni yeni forumda aktif olmaya başlayan insan. Adım Berkay. 14 yaşındayım. Antalyada yaşıyorum. Bu tanışma kaynaşma yerini bir amaç doğrultusu içinde kullanmak istiyorum ^^ Kendi fansubum diyebileceğim HaikuremaSubs'un kısaca herşeyiyim :D Son zamanlarda yarım kalmış animeler arıyorum. Hem tanışmak amaçlı aklınızda benden çevirmemi istediğiniz yarım kalmış bir seri belirtirseniz sevinirim. 2000 altı bir seri olmadıkça değerlendireceğim :) Blog Sitem Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Hoşgeldin Berkay-kun, fansub açmak yerine var olan fansublar ile işbirliğine girebilirdi. Bir elin nesi var, iki elin sesi var ;) Link to post Share on other sites More sharing options...
haikurema 97 Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Bunu fansub başlığı altındada önermiştiniz lakin herhangi bir düzene uyamayacağım için bağımsız olmayı tercih ediyorum. Çeviri tamamen bir hobi olduğu için benim ne zaman boş vaktim olacağı hiç belli olmuyor ^^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts