okanbas_ 4 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 photoshop ögrenmek artık bı ıhtıyac oldu !!! ögrenmek ısteyen var ise ..... dıyorum kı programı skyp ıdı bellı ekran paylasımlı platformdan twitch.tv ıdı oralardan soru cevap seklınde ders nıtelıklı ogretmek ısteyen olursa ogretebılırım bellı bı en az 5 kısı fılan ısteyen cıkar ıse duruma gore 1 kısıde olur artık onu ayarlıyacaz ogrenmek ısteyen olursa ogretmek ıstıyorum ucretsız dıyeceksınız bu photoshop ne ısıme yaracak afıs yaparsın logo yaparsın web tasarım yaparsın ıllustrator yaparsın olmadı kendı ınstrgrama fotomu atacaksın onlar oynama ypaarsın guzel oynamalar yaparsın :D sınırsız yapamayacagın sey yok anlayacagın ogrenmek ısteyenler bı kendını belırtsın bakayım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Mahakali 0 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Ben varım :) eğer öyle bir eğitim olursa twitch üzerinden filan katılmak çok isterim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ClenaySenpai 0 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 okanbas_, 18 saat önce yazdı: photoshop ögrenmek artık bı ıhtıyac oldu !!! ögrenmek ısteyen var ise ..... dıyorum kı programı skyp ıdı bellı ekran paylasımlı platformdan twitch.tv ıdı oralardan soru cevap seklınde ders nıtelıklı ogretmek ısteyen olursa ogretebılırım bellı bı en az 5 kısı fılan ısteyen cıkar ıse duruma gore 1 kısıde olur artık onu ayarlıyacaz ogrenmek ısteyen olursa ogretmek ıstıyorum ucretsız dıyeceksınız bu photoshop ne ısıme yaracak afıs yaparsın logo yaparsın web tasarım yaparsın ıllustrator yaparsın olmadı kendı ınstrgrama fotomu atacaksın onlar oynama ypaarsın guzel oynamalar yaparsın :D sınırsız yapamayacagın sey yok anlayacagın ogrenmek ısteyenler bı kendını belırtsın bakayım Ben Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
G00DAt 0 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 okanbas_, 29.01.2018 - 00:47 yazdı: photoshop ögrenmek artık bı ıhtıyac oldu !!! ögrenmek ısteyen var ise ..... dıyorum kı programı skyp ıdı bellı ekran paylasımlı platformdan twitch.tv ıdı oralardan soru cevap seklınde ders nıtelıklı ogretmek ısteyen olursa ogretebılırım bellı bı en az 5 kısı fılan ısteyen cıkar ıse duruma gore 1 kısıde olur artık onu ayarlıyacaz ogrenmek ısteyen olursa ogretmek ıstıyorum ucretsız dıyeceksınız bu photoshop ne ısıme yaracak afıs yaparsın logo yaparsın web tasarım yaparsın ıllustrator yaparsın olmadı kendı ınstrgrama fotomu atacaksın onlar oynama ypaarsın guzel oynamalar yaparsın :D sınırsız yapamayacagın sey yok anlayacagın ogrenmek ısteyenler bı kendını belırtsın bakayım bende isterim öğretirsen birilerine HIRRR Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HawaiNotKawai 0 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Aslında güzel olabilir. Twitch'ten falan hoş olur. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Mavra 1 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 kardeş +1 yaz bende isterim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
omsal 0 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 olursa bende eğitim almak isterim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
okanbas_ 4 Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 sayımızın 100.000 olmasının bı onemı yok 2 kısı olsa dahıl yaparım o zaman ben bı neler yapacagımı nasıl bı anlatım ypaacagımı netlestıreyım bı program yapayım sızde burdan saatı fılan bildireyim simdilik o zaman kendınıze ıyı bakın en yakın zamanda dönüş yapacagım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts