emta 0 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 merhabalar ben ekrem 18 yaşındayım ummm dilciyim 3 yaşından beri ingilizce ve 5 yaşından beri japonca konuştuğum için dilci olmak gerek :D onun dışında sanatçıyım (spotify'da artist verified profilim bile var) elektronik müzik yapıyorum. Anime de eskiden çok izlerdim şimdi artık 1-2 anime takip ediyorum. m.o çeviri falan yardım varsa ederim sorun değil :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted February 9, 2018 Forum Admin Share Posted February 9, 2018 Hoş geldin Ekrem. Küçük yaşlardan beri Japonca bilmen çok güzel. Çeviri yapmak için çeşitli fansublara başvuru yapabilirsin. Forumumuz anime ile ilgili de olsa tamamen yabancı dil içeren başlık ve içerik kullanmamayı tercih ediyoruz. Kurallara bir göz gezdirelim. Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Angel 1002 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Hoş Geldin... Link to post Share on other sites More sharing options...
Can 25 Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Hoş geldin Link to post Share on other sites More sharing options...
emta 0 Posted February 12, 2018 Author Share Posted February 12, 2018 Tesekkurler. yoroshiku :P Link to post Share on other sites More sharing options...
MODERATOR 20 Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Hoşgeldin :) İyi Forumlar... Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts