Sinsine 2923 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Anime Adı: Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online Anime Türü: Aksiyon, Fantastik, Oyun, Askeri, Bilim Kurgu Bölüm Sayısı: 12 / 12+ Yapım Yılı: 2018 Çevirmen: Sinsine Düzenleme: Sinsine Özet: Karen Kohiruimaki, gerçek dünyada kendini hep yabancı gibi hissetmektedir. Aşırı uzun boyu yüzünden, yaşıtı diğer kızlarla arkadaşlık kurmakta zorlanmaktadır. Sanal Gerçeklik ve Gun Gale Online ile tanıştıktan sonra her şey değişir. GGO'da Karen, hayallerindeki şirin, ufak tefek profili canlandırmakta özgürdür. Karen, bu mermilerle dolu MMO'da aradığı arkadaşlığı bulabilecek midir? Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu dark_572, chotto, smt287 and 9 others 7 4 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2923 Posted April 8, 2018 Author Share Posted April 8, 2018 1. Bölüm eklendi. İyi seyirler... Nones, chotto, Black Angel and 1 other 3 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
volg29 3 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 elinize sağlık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shexea 2 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Ben açıkçası Gun Gale Online'ı pek beğenmedim. Neden diyecek olursanız Anime baştan kılıçlar ile ilgiliydi. Şimdi öyle olmamış. Ve ana karakterler'de Kirito'yu ve Asuna'yı göremedim. Ana karakter bir loli ve ayrıca Gun Gale Online ile ilgili. Çok fazla sıkıcı olacak gibi gözüküyor ön yargılı olmak istemem fakat anime'ye kılıçlar ile giriyorsunuz silahlar ile çıkıyorsunuz yani demek istediğim Sword Art Online görmek isterdim ben. Sizin görüşünüzü bilemem fakat bu benim görüşüm. Ve bu arada çeviri için teşekkürler. Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Sine Güneş (Sinsine), Bir saat önce yazdı: 1. Bölüm eklendi. İyi seyirler... Seriyi direk almışsın bakıyorum Sine, artık bu seride de sendeyiz, çayları hazır etmeyi unutma ama Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sora Minato 2 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 çeviri ve encode için teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2923 Posted April 8, 2018 Author Share Posted April 8, 2018 vgrkaya, 2 saat önce yazdı: Seriyi direk almışsın bakıyorum Sine, artık bu seride de sendeyiz, çayları hazır etmeyi unutma ama Valla mecbur aldım SAO'nun diğerlerini çevirdim el değiştirmesin diye ama şahsen almamayı tercih ederdim :) neyse bu sezon da SAO'nun alternatif versiyonuyla birlikteyiz artık, bakalım sonunda memnun kalacak mıyız seriden :) vgrkaya 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
recep05 1 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
BilalTheHaremKing 24 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 alırım bi dal Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Angel 1002 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Teşekkürler... Hiyajoo 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts