Jump to content

Sachiko reis sahalara girdi


Sachiko

Önerilen İletiler

Selamlar forum, ben Beren. 16 yaşındayım, anime izlemeye başlamamın sebebi aslında bir arkadaşımdı diyebilirim her ne kadar onu şu an pek sevmesem de hayatıma animeleri ve mangaları  katması gerçekten iyi bir şeydi. Bahsettiğim kişi manga aşığıydı kitaplığında Tokyo Ghoul'un mangalarını görmüştüm (Ayrıca anime de izliyordu.) Çok ilgi çekici gözükmüştü niyeyse, diğer gün hemen gidip aldım. Bitirdikten sonra animesi olduğunu öğrendim bir günde bitirdim, hızımı alamayıp bir daha bitirdim. Sonra pişman oldum. Neden mi? Çünkü diğer sezon için yaklaşık iki yıl beklemem gerekti. İki yıl falan bekledim ama değdi, Haiseyi görünce ağzımın suyu akıyor (durun bir bayılıp gelcem) Her neyse TG'den sonraki animem Mirai Nikki oldu, anime boyunca Yuki yüzünden birkaç sinir krizi geçirsem de gerçekten güzel bir anime herkese öneririm. Gelelim hobilerime, hobilerimden biri animelerden tanıdığım karakterleri çizmeye çalışmak, ardından yaşadığım bozgun nedeniyle hayatı sorgulamak. Biliyorum biraz saçma oldu ama cidden sporu müziği falan geçtim çizimde yetenekli olmayı isterdim. Buradaki herkes gibi anime izlemeyi severim. Ayrıca benim kanser olarak da tanımladığım LoL (League of Legends)  oynamayı severim. En sevdiğim anime Darling İn The Franxx (spoiler var dikkat) ama cidden Kokoro ve Mitsurunun hafızalarının silinmesi ve birbirlerini tanımıyor gibi olmaları beni derinden yaraladı. (Zero Two da bir garip oldu bölüm sonunda umarım ölmez). Çok uzatmak istemiyorum,  umarım beni çabucak aranıza alırsınız forum halkı  ◕‿◕

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoş geldin Beren, ben de Zeynep tanıştığıma memnun oldumm. Tokyo Ghoul'un mangasının bir çok kişiyi gazladığına ben de şahit oldum demek ki böyle bir etkisi de varmış. Çizim konusunda sıkıntı yaşıyorsan canını hiç sıkma bence, çalıştıkça herkesin başarabileceğine inanıyorum. :pretty-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar, merhabalar.

   Bu aralar aramıza birçok kişi katıldı, şahsen çok memnunum bu durumdan! Hoşgeldin Beren, ben Duru. Rastladığım dönem ve o dönemin koşulları sebebiyle Tokyo Ghoul'a karşı bir antipatim olsa da saygı duyuyorum. En azından animelerden nefret ettiğini söyleyen insanların elinde T.G. mangası gördüğüm ve afalladığım durumlara sebebiyet verdi. Ayrıca Tokyo Ghoul'dan sonra anime ve manga kültürü Türkiye'de popülarite kazandı, saygımın sebebi ise budur.

Her neyse konuyu yine çarptırdım ben. Foruma hoşgeldin! :magic-right-crazy-rabbit-emoticon::magic-left-crazy-rabbit-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.