Sinsine 2923 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Anime Adı : Lodoss-tou Senki Anime Türü : Aksiyon, Macera, Fantastik, Büyü, Shounen, Doğaüstü Güçler Bölüm Sayısı : 13 / 13 Yapım Yılı : 1990 Çevirmen : Sinsine Düzenleme : Sinsine Özet: Tanrıların büyük savaşının sonucunda oluşan yeni kıta Lodoss ve krallıklar, binlerce yıl süren savaşlardan muzdariptir. Sonunda kıtada barış ve birliğin hüküm süreceği beklenirken kimliği belirsiz bir şeytan ortalığı karıştırmaya başlar. Birçok krallığı politik dengesizliğe sürükleyerek ve merkezi kontrolü elde etmelerine engel olarak Lodoss adasındaki karmaşayı devam ettirmeye çalışan antik bir cadı uyanır. Genç savaşçı Parn liderliğinde farklı ırklardan oluşturulmuş altı kişilik ekip, bu yeni tehdidi ve Lodoss’un eski günlerdeki savaş ve yıkımın karanlığına geri dönüşünü engellemek için savaşmaktadırlar. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu beyaz54, Spiegell, Eolo-sama and 4 others 6 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2923 Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 1-2-3-4. Bölümler eklendi. İyi seyirler... Nones and vgrkaya 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2671 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Aman Tanrım didim. Konuya gel. Anlaşıldı 4 bölüm geldiyse en kısa sürede izleyeceğiiim Emeğine sağlık Sinee Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Sinsine, 55 dakika önce yazdı: 1-2-3-4. Bölümler eklendi. İyi seyirler... Sine böyle eski bir fantastik seriyi alman beni şaşırttı doğrusu, şimdiden ellerine ve emeklerine sağlık Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 RGP sevmemdenmidir bilemedim fantastik büyü herzaman dikkatimi çekiyor teşekkürler şimdiden Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2923 Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 Nones, Bir saat önce yazdı: Aman Tanrım didim. Konuya gel. Anlaşıldı 4 bölüm geldiyse en kısa sürede izleyeceğiiim Emeğine sağlık Sinee Düzenleme/encode/upload silsilesinden vakit buldukça çeviriyorum, umarım en yakın zamanda biter ? vgrkaya, 18 dakika önce yazdı: Sine böyle eski bir fantastik seriyi alman beni şaşırttı doğrusu, şimdiden ellerine ve emeklerine sağlık Aaa niye şaşırdın ki? Mümkün olduğunca eski serileri tamamlamaya ve tamamlatmaya çalışıyorum ? izlerken de fantastik konulu seriler tercihim oluyor genelde ama çeviride yelpazeyi geniş tutmaya çalışıyorum ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
atlas 27 Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 ellerine sağlık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Sinsine, 06.07.2018 - 23:42 yazdı: Düzenleme/encode/upload silsilesinden vakit buldukça çeviriyorum, umarım en yakın zamanda biter ? Aaa niye şaşırdın ki? Mümkün olduğunca eski serileri tamamlamaya ve tamamlatmaya çalışıyorum ? izlerken de fantastik konulu seriler tercihim oluyor genelde ama çeviride yelpazeyi geniş tutmaya çalışıyorum ? Bende tam emin değilim ama nedese içimde böyle bir his uyandırıyordun bu zamana kadar hep, fantastik tarzlar doğrusu kolay kolay izlenmiyor, 2-3 sene öncekiler başlayana kadar tabi, yinede böyle eski bir seri olması gerçektende harikasın Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2923 Posted July 12, 2018 Author Share Posted July 12, 2018 5. Bölüm eklendi. İyi seyirler... Black Angel 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
eskiçeviri 131 Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Animenin çevirilmesine sevindim, eline sağlık devamı diğer serilere. ^^ Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts