Jump to content

Selam gençler 90's nesil geliyor.

SilverHawk

Recommended Posts

Selam millet ben CAN aşağı yukarı 98 senesinden beri anime izliyorum ve manga okuyorum(manga'ları 13 14 yaşlarımda okuyabilmeye başladım).Hoşuma giden her tür animeyi izlerim kategori ayırmam o yuzden her türlü tavsiyelerede açığım ?

Merhaba Can yaşça büyük birilerini görmek güzel ☺

Sana hoşgeldin önerisi olarak; Cowboy Bebop, One Outs, Planetes, Monster. Bunları izlediğini varsayarsam nispeten daha az bilinen Armored Trooper Votoms ve Armor Hunter Mellowlink. 

Film olarak da; Akira, Riding Bean ve Roujin Z.

Gallardo, 34 dakika önce yazdı:

Merhaba Can yaşça büyük birilerini görmek güzel ☺

Sana hoşgeldin önerisi olarak; Cowboy Bebop, One Outs, Planetes, Monster. Bunları izlediğini varsayarsam nispeten daha az bilinen Armored Trooper Votoms ve Armor Hunter Mellowlink. 

Film olarak da; Akira, Riding Bean ve Roujin Z.

Armored Trooper Votoms ve Armor Hunter Mellowlink. Bu ikisi hariç hepsini izledim.Türkiye'de one piece'i başladığı gibi izleyen ilk nesillerden biriyimdir herhalde  ?

SilverHawk, 6 dakika önce yazdı:

Armored Trooper Votoms ve Armor Hunter Mellowlink. Bu ikisi hariç hepsini izledim.Türkiye'de one piece'i başladığı gibi izleyen ilk nesillerden biriyimdir herhalde  ?

?

Diğerlerini izleyip beğendiysen, %90 Votoms ve Mellowlink'i de beğenirsin. 

One Piece'i başladığı gibi izleyen azınlıktan biri olduğun için şanslısın. Ben starda yayınlandığı zamanlar izlerdim sonra araya uzun yıllar girdi.

Özellikle sevdiğin türler varsa izlediğim (ve okuduğum) kadarıyla öneride bulunabilirim ☺

Gallardo, 18 saat önce yazdı:

?

Diğerlerini izleyip beğendiysen, %90 Votoms ve Mellowlink'i de beğenirsin. 

One Piece'i başladığı gibi izleyen azınlıktan biri olduğun için şanslısın. Ben starda yayınlandığı zamanlar izlerdim sonra araya uzun yıllar girdi.

Özellikle sevdiğin türler varsa izlediğim (ve okuduğum) kadarıyla öneride bulunabilirim ☺

Söylediğim gibi kategori ayırmam ama ninja,samuray benim için yeri ayrıdır ?

10009342_10152735214004428_3170500853825699041_n.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.