Jump to content

bana avcı denmesini seviyorum


avci

Önerilen İletiler

selam arkadaşlar, 16 yaşındayım, aptal bir karadeniz şehrinde üni için istanbula gidene kadar hayata kalmam gerek ve animelerden pek anlamam aslında.

ara sıra anime izliyordum ama o zamanlar baya küçüktüm, naruto(ilk40bölüm), death note(sonlara doğru bozmasına rağmen gerçek bir şaheserdi soluksuz bitirdim) konosuba(eh, sadece ilk bölüm, ama izlenir) ve de darling in the franxx(anime delisi arkadaşım önerdi ve de evet o da sadece ilk bölüm) gibi bi iki küçük şey izledim. çoğu animeyi ve referanslarını izlemediğim halde çevremden biliyorum(aqua: useless, AoT titanlar vb) o yüzden pek sıkıntı çekmeyeceğim sanırım. Her türlü “eğlenceli, izlerken ekrana bağlayacak” animeleri tavsiye edebilirsiniz, yalnız ecchi fazla abartı olunca kusturuyor.

bana avcı diye hitap edilmesinden hoşlanırım, yıllarca kullanarak alıştığım, ortaya çıkagelmiş bir takma ismim oluyor, neato.

dediğim gibi ingilizceyi severim aktif reddit kullanıcısıyım oyunlardan, internet tartışmalarından dizi ve filmlerden 9 yaşımdan beri araştırarak kendimi geliştirip öğrendim şuan C1 seviyesi ingilizcem var sokak slangine hakimim ve trendleri sürekli takip ediyorum, eh öyle yani. hava atmak gibi olmamıştır umarım.

çok ve her türlü müzik dinlerim, animelerin yanında şarkı da önerebilirsiniz. 

bilgisayar oyunlarından hoşlanan biriyim özellikle fps shooterlarda ustalaştım rainbow six siege ise final formuma ulaştığım güzel oyun, severek oynamaya devam ediyorum, genel oyun kültürüne meme/esprilerini anlayabilecek kadar hakim olduğumu düşünüyorum.

undertale ve deltarune’ü de bitirdim ikisi de çok güzeldi. aklım hala chara ve gaster’da kaldı ama olsun.

bilgisayar mühendisliği bitirip mastırımı u.s’de yapmak istiyorum kısmetse. aah ah. python biliyorum.

Apple ürünlerine özel bir ilgim var, ios’çuyum, androidi hiç sevemedim, üni bilgisayarım da büyük ihtimalle Macbook olacak.

haki ve koyu lacivert renklerini çok severim.

anlayışlı bir insanımdır ama düşünmeden konuştuğum için çoğu yerde pot kırarım lol

kendimi tanıtmak için aklıma gelen ilk şeyler bunlar, siz de en sıcak hoşgeldinlerinizi esirgemeyin, anime ve şarkı önerip bana bol bol soru sormayı unutmayın!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.