Jump to content

Çizer ya da Yazar Arayanlar İçin Discord Kanalı


Erdem07

Önerilen İletiler

Okumayı sevmeyenlerin aradığı link: https://discord.gg/JaRVzdH

Merhaba arkadaşlar, bu satırlar vakti olan insanlar için haliyle biraz geyik yapacağım. İster iş olsun ister eğlence bir şey üzerine yoğunlaşmak bu konuda uzmanlaşmayı, ardından kazanılan bilgi ise istesek de istemesek de bize söz konusu konunun türdeşlerini yargılama hakkını kazandırır. Burada bir süreçten bahsediyorum. Bu sürecin sonunda beğenilme arzusu ile yargı hakkı kazandığımız bu konuyu açmak için fırsat kollamak, fırsatını bulup konuşurken parmaklarımızı birleştirip gülümsemek ya da el ve kollarımızı sallayarak konuşurken düşüncelerimizi fiziksel olarak desteklemeye çalışmak aşağıya inen bir asansöre binip yukarıya çıkmayı istemek gibidir. Doğru yerdesiniz, istediğinizi yapabilecek imkanlara sahipsiniz ancak ne yapmak istediğinizi sadece siz biliyorsunuz.

Şimdi artık asansörle yukarı çıkma vaktinizin geldiğini düşünün. Fazlasıyla anime, film, dizi izlemek ya da kitap okumak ve manga okumak kazandıklarımızı cisimleştirme ihtiyacı doğuruyor. Yazmaktan hoşlanıyorsunuz, elinizdeki kağıt kalemi ya da klavyenizin tuşlarını kavrarken bir yandan da yazdıklarınızın basıldığını ya da ekranlarda oynadığını hayal ediyorsunuz. Gel gelelim size bir çizer lazım. Çizmekten hoşlanıyorsunuz ancak hikaye yazmak mı hayır odaklanma problemi çekiyorum ve bana bir yazar lazım diyorsunuz. Yabancıların bu tip işler için ücretli partner arama servisleri var, ihtiyacı olanlar araştırabilir. Ücretli bir iş istemiyorsunuz ve asansörde sizin gibi yukarı çıkmak isteyen başka insanlar da var. Birlikte yukarı çıkarken muhabbet edebiliriz. Gayet basit, yukarıda verdiğim Discord bağlantısı aradığınız partneri bulmanızda yardımcı olmayı amaçlıyor. Dürüst olmak gerekirse kanalın bir simgesi dahi yok bir saat kadar önce gördüğüm bir mesaj üzerine açıldı. Dolayısıyla eğer buraya kadar okuduysanız önce vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim sonra ise üzülerek beklentinizi de düşük tutmanız gerektiğini söylemeden edemem. Vaat ettiğim tek şey gerçek fazlası değil.

maxresdefault.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.