historick 0 Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Bir süre öncesine kadar odnoklassniki sitesi bağlantılı animeleri idm ile indirebiliyorken artık indiremiyorum.Resmini gönderdiğim hatayı alıyorum.Çözüme yönelik cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin torotoro 473 Posted February 24, 2019 Forum Admin Share Posted February 24, 2019 Farklı alternatiften indirmeye deneyin. Bunun bizim bir alakası yok. Ya indirmeye çalıştığınız alternatifte ya da IDM'de sorun vardır. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 İndirme yapmak istediğiniz sunucuya erişimde problem var demektir öncelikle kendi bağlantılarınızı kontrol ediniz proxy veya DNS değiştirici programlar veya VPN servisi kullanıyorsanız onları devre dışı bırakarak yeniden deneme yapın. Problem yine devam ediyorsa indirme yapmak istediğiniz karşı sunucuda problem var demektir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
maca_as 0 Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Aynı sorun bende de vardı. IDM yi kaldır, pcyi yeniden başlat, mutlaka program files içindeki idm klasörünü komple sil, ardından IDM 6.31 yükle sorun ortadan kalkacaktır. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularity 486 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Herhangi bir sonuç alamazsanız kendi videolarımı indirdiğim yöntemi anlatayım deneyin kesin indirirsiniz :1-) Safyada videoyu başlatın 2-) Ekranda herhangi bir yere sağ tıklayıp incele seçeneğini seçin 3-) Yanda bir ekran gelecek oradan network bulun (hiçbirşey yazmaz ise yanda açılan sayfayı kapatmadan ctrl+ r yada f5 yapın sayfayı yenileyin.) 4-) Network seçeneğini seçtikten sonra altta Media seçeneğini bulun ve orayı seçin daha sonra sağda büyük boyutlu dosya animenin video dosyasıdır. 5-) O dosyaya tıklayın sağdaki ekranda Headers Preview gibi seçenek sayfaları çıkacak "Headers" i tıklayın ve En üstte olan General in altındaki Request URL deki linki kopyalayın. (Hemen altındaki Request Get yazısını almayın sadece linki kopyalayın.) 6-) Kopyaladığınız linki yeni sekme sayfasına yapıştırın ve gidin anime video olarak başlıcak sağ tık yapıp video olarak kaydet seçeneğinden animeyi indirebilirsiniz. Amygirl 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Ben de bilgisayarda ok.ru diye başlayan video linkinin başını m.ok.ru şeklinde yapıyordum ve idm ile indiriyordum. Şimdi oluyor mu bilmiyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
carnivore86 38 Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Video ekranının sağ üst köşesinden url adresini kopyalayıp, o sayfaya giderseniz indiriyor. Biraz işi uzatıyor ama indiriyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts