Jump to content

Ben Buraya Çıktım ama Neden Çıktım?


Sukirai

Önerilen İletiler

Merhabalar, ahali.

 

Bir süredir, belki uzun, belki de kısa bir süredir anime ve manga takip eden birisiyim. Bilirsiniz, bu tarz konular çok tartışmalı olabiliyor. Sayı veremesem de, en sevdiklerimden bazılarını söyleyebilirim. Manga ve türevleri olarak, Bleach ve Berserk sanırım en sevdiğim ikilidir. Çizim ve anlatım tarzları, iki farklı ucun şahsımca en güzel örneklerindendir. Aku no Hana, Sundome, NHK, Tate no Yuusha gibi serileri de ayrı bir severim.Elbette Tamen de Gushi, Tomo-chan ve Nagatoro-san gibi daha eğlenceli seriler de güzeldir. Animelere gelecek olursak, çok anime izlediğim söylenemez. Açıkçası yazmaya da üşendim. Zaten saydığım isimlerin hoşuma giden şeyleri aşağı yukarı göstermesi açısından, şimdilik yeterli olacağı fikrindeyim. Manga ve anime severler olarak kimliğimizi sonuçta sevdiğimiz seriler ve karakterler belirliyor, değil mi?

 

Genel olarak sanatları ve sanatsızlaştırılmalarını, daha doğrusu sanatın taklidi olan başka bir sanat haline getirilmelerini oldukça severim. Sonuçta, her şey paraya dönüşüyor. Anime endüstrisinin bugün geldiği nokta bunu göstermiyor mu?

 

Herhalde bu kadar bilgiyle, kimisine göre normal, kimisine göre anormal bir tanıtım yapmışımdır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoş geldin, güzel ve ilginç bir tanıtım fikirlerinle renklendirmen hoş olmuş.

  Benimde en sevdiğim serilerin başında net Berserk vardır ardından Gantz gibi niceleri. Bleach'ın yeri benim için çok ayrıdır ama bugün baktığımda bende sadece piyasa üzerinde olarak görüyorum. Tabii, eleştiri olarak algılama fikir ve düşünce haliyle :)

 Keyifli forumlar. :bye2-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.