Jump to content

Kendim Yaptığım Oyun: Masao no Bouken


agg1401

Önerilen İletiler

90'lara gitmeye ne dersiniz? Bizim tarafından geliştirilen Masao no Bouken sizleri o günlere götürüyor. Oyunun türü platform ve bulmaca olup oyun toplam 24 bölümden oluşacaktır.
Oyunu anlatacak olursak, her şey Masao (sizi) bir deliğin içine atılmasıyla başlıyor. Masao’nun amacı deliğin içine düşmüş ve tozla kaplanmış en az 3 kayıp nesneler bulup alarak bitiş noktasına gitmeniz yeterlidir, eğer yer altındaki insanlarla muhabbet etme şansına sahipsiniz. Her insanın bir düşüncesi var, bu düşüncesini okuduktan sonra katılıp katılmamak hakkına sahipsiniz.

Oyunun ikinci kişiliğini söylesek, hiç beklemiyordunuz bu tip oyunda. O zaman hazır olun, sizi daha da şaşırtalım. İki kişiliği aynı bilgisayarda ve aynı anda oynayabiliyorsunuz. İlk oyun modundan bir kaç farkı var. Bunlardan birisi, iki kişi birbirleriyle yardım edebilmesidir. O farkı dışında insanlar burada yok, tamamen arkadaşınla tamamen odaklanarak oynayabilirsiniz.

ÖYKÜSÜ
Masao Zenbu günün birinde çalıştığı iş yerinden eve gelirken karşısına Hoshi adındaki bir çete çıkar ve çetenin baş lideri olan Hayabusa Wakabayashi önünde durur. Ona: Sen bizim mekanımızdan geçiyorsun yabancı. Burası bizim yerimiz, az ötede oyna. diyerek cümlesini bitirir. Masao bunun üzerine, hiç sesini çıkarmadan mekanın önünde yürümeye devam eder. Bunu gören Hoshi lideri sinirlenir ve Masao'ya Huysuz, buradan bir adım daha atarsan senin için güzel bir şey olmayacaktır diyerek cümlesiyle tehdit eder.

Masao sesini çıkarmadan yürümeye devam ederken Hoshi çetenin kız üyesi olan Hana Senki, oradaki bir mekanda çalıştığı için bu durumu görür ve dışarı çıkarak Masao'ya, Senin derdin ve adın ne? der. Bu duruma artık sessiz kalmaktan sıkılan Masao, Benim adımı sormadan önce, insan kendini tanıtır ama bakıyorum ki hepiniz çok kabasınız. Bu arada benim adım, Masao Zenbu diyerek cümlesini bitirir ve yürümeye devam eder. Bu duruma, sinirlenen Hoshi lideri Masao'nun sol kolunu tutarak bir deliğe atar.

RESİMLER

525f64fb2e4eb855fabb0a31b18afbf6.png

6aa4931383a24406279ff0abc3e63639.png

727cb5c7c5a4c66f0285ce2204c39cc5.png


İndir

Windows: https://mega.nz/#!gUIWEKhC!8iaVl3CXYMoHA9RQ9LMLr7FL_bN6q1tZSgqAf89lVRI
Linux: https://mega.nz/#!RARgQKoJ!9Ve_erkyXKK5XKtfiDiCVKkv2RqKgfb-6UKn7k8fU8g

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.