Jump to content

Site Hakkında Öneri ve Hata Bildirme


Darktower

Önerilen İletiler

Mesela Alucard hızlı yükleniyor. Galiba önizleme resmi gözükmüyor ve sizin tarafından seçilmiş bir resim gözüküyor. Aslında size ait ve diğer oynatıcılara da böyle bir şey yapsanız çok iyi olur. Bazen bölüm içinden spoiler görebiliyoruz. 

 

Animeler sayfasındaki sonuçları 5 sıra olacak şekilde azaltır mısınız? Sayfanın yüklenme ve açılış hızına etki edecektir. Ayrıca daha az sonuç, daha odaklanabilir olacaktır.

https://www.turkanime.net/anime-izle

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 105
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Göndermiş olduğunuz bir çok şeye katılıyorum yalnız sadece site skin ile bu siteyi ayakta tutabilmek mümkün değil. Kulaktan dolma bilgilerle sitenin reklam gelirlerinden holding kurduğunu düşünüyor ol

Elbette niyetinizin reklamları kaldırmak olmadığının farkındayım. Sitenin daha kullanışlı ve daha kullanıcı dostu olması için bir şeyleri dile getiriyorsunuz. (Sadece reklam konusu sürekli karşıma çık

Merhabalar,   Sistemde ufak bir kaç revize işlemi gerçekleştirilmiştir. Darktower arkadaşımızın önerisiyle aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır. - Facebook Beğen kısmı kaldırıldı

Posted Images

Merhabalar, uzun süredir bu siteyi kullanıyorum ama geçenlerde bir sorunla karşılaşıp duruyorum.

Siteye telefondan girerken site benim robot olmadığımı sorup duruyor.

Siteye wifidan bağlanıp sorduğu resimleri seçip siteye giriş yapıyorum ama daha sonra siteye kendi mobil verimle girmeye çalışırken yine bot olup olmadığımı soruyor. Evdeki başka telefonlardan ve bilgisayardan girmeye çalışırken de aynı sorunla karşılasıyorum. Sitenin güvenliği için olduğunun farkındayım ama daha önceden çıkmıyordu bu sorgulama.

Tekrar tekrar sorması da can sıkıcı bir durum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Anisekai fansub duyuru metnini, biraz küçültür müsünüz? Anime izle yerindeki, görsel simetriyi bozuyor. (Bir tık bu konularda takıntım var.) 

Ayrıca bu tarz yazılarda, fansub alım bağlantısı tam olarak anlaşılmıyor. Bağlantı olan metinin, rengi belirginleştirirse ya da tamamen panoya bağlantı eklenirse iyi olur.

 

uZ30zU.png

 

uZ37fH.png

 

Yani video yükleyen kişinin, profil kutucuğu ile eşit olursa iyi olur diye düşünüyorum.

 

 

Cloudflare bot taraması içinde, siteye üyelik girişi yapanların kontrolü atlatacak bir çerez eklenebilir. Yani üyelik ile giriş yapılmış tarayıcılardan, bot taraması olmadan giriş yapılabilir. Bu olayı yapan siteler var. Nasıl yapıyorlar bilgim yok.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Resimde gözüktüğü gibi soldaki reklamı, en sağa alıp. En sola Anime haberleri, ortaya Fansub duyuru panosunu alır mısınız?

 

u93DF6.png

 

Ayrıca Discord davet panelini gizleme gibi, haber, duyuru, forum güncellemeleri panolarını gizleme ayarı sunsanız çok iyi olur.

Ben bu menüleri, sırf gereksiz olduğu için reklam engelleyici ile engelliyorum. Bence bu ayarları sunup, Alucard performans sorununu düzelterek sitede insanların reklam engelleyiciyi kapatmasını sağlayabilirsiniz.

 

u93Ufj.png

 

Ben reklam engelleyici ile, menüleri engelleyip böyle kullanıyorum. Şahsen sade bir görünüm iyi olacaktır. Yukarıda dediğim gibi yaparak, reklamları göstererek insanların istemediği haber, fansub duyur, forum güncellemeleri menülerini kapatmasını sağlamak faydalı olacaktır. Hatta günün animesi paneli içinde yapılabilir.

 

u93bPf.png

 

u939fb.png

 

u98IkM.png

 

İzleme ekranını yeni video arayüzü yaptım. Ayrıca çeviri hakkında uyarı veren, geniş menüyü de engelledim. Daha sade ve odaklı bir arayüz oluyor.

Video yükleyen kişinin olduğu paneli engelleyince, ana sayfadaki şeyler bozuluyor. Bu panel ana sayfadan bağımsız bir şekilde ayarlanıp Yükleyen kişinin bilgi kartı, fansub bilgi panosu ve çeviri hakkında bilgi yazısı tamamen kapatma seçeneği de sunulabilir. Myanimelist ana sayfayı düzenleme gibi olunca, çok daha kullanışlı oluyor.

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Site arayüzü değişmiş öncelikle elinize sağlık :waiting-onion-head-emoticon:

Birkaç şeyin değişmesi için öneri yapmak istiyorum belki de planlamışsınızdır ve uygulayacaksınızdır zaten ama ben yinede söyleyeyim.

1-) Eskisinde ki gibi karanlık tema ve çerçeve renklerini değiştirme gibi özellikler geri gelirse güzel olur.

2-) Forum anasayfası kısayolu ve bildirimlerin olduğu çubuk kısmı için eskisinde sayfa aşağı indiğinde çubuk aşağı iniyordu ama bunda olmuyor. Bildirim geldiğinde falan tekrar yukarı çıkmamız gerekiyor. 

3-) Etiket tabanlı benzer içerikler kısmı bence boş yere sayfayı uzatıyor ama olacaksa da konuyu görüntüleyenlerin altında olursa daha iyi olur.

4-) Eski arayüzde aktivite kısmında istersek son iletileri istersek son konular kısmına bakabiliyorduk yeni arayüzde sadece iletiler gözüküyor son açılan konular da gelirse güzel olur.

5-) Aktivite kısmında son iletiler gözüküyor ve bizim muhabbet mekanında ilk başta konuştuğumuz gibi iletiler art arda gözüküyor. Onu tekrar düzeltirseniz hoş olur :)

Şimdilik aklıma bunlar geldi, inceleyeceklere şimdiden teşekkür ediyorum. :victory-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kullanıcıların çeşitli yollarla kazanacağı rozet/başarım gibi şeyler getirilebilir.

Attığım görseldekine benzer bir tasarım yapılabilir.

Spoiler

x0Nhpp.png

 

 

Örnek vermek gerekirse;

  • Kullanıcılar ileti sayılarına bağlı olarak level atlayınca, belirli levellerle birlikte kazanılacak bir simge/rozet olabilir.
  • veya hafta/ay içinde belirli bir etkileşim yakalayan kullanıcılar için, geçici olarak görünecek bir rozet gelebilir.

 

Kullanmak istediğimiz simgeyi ayarlar kısmından seçebiliriz mesela.
(imza mantığı)

 

Biraz Steam'i andırdığını biliyorum ama eğlenceli olurdu (. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

İlk öncelikle çok beklenen animelerin (demon slayer,slime,tuta no yuusha,seven deadly sins , vb.)haftada 1 bölüm değilde 2 yada 3 bölüm atılması gerektiğini dusunuyorum 12 bölümlük animeyi bile 12 hafta beklemek sıkıntılı 24 bölümlük animeyi düşünemiyorum bile nerdeyse 6 ay ediyor.Yazdiklarimi dikkate alırsanız sevinirim bide eğer çevirmen azlığından dolayı böyleyse şimdiden özür diliyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.