Jump to content

Site Hakkında Öneri ve Hata Bildirme


Darktower

Önerilen İletiler

Profildeki takip liste arayüzü çok eski ve kullanışsız. Sonra izlerim dediğim animeler için halen yer imi kullanıyorum. Bu sayfada sonra izleyeceğim animeler kısmını daha sade, pratik ve kullanışlı bir arayüze geçirseniz çok daha iyi olur. Atıyorum bir anime sayfasına girince tek tıkla sonra izle yapılabilmeli ve bu arayüz takip listem yerine, izlediklerim, izlemeyi planladıklarım diye ayrı listelense daha iyi olur. Liste sıralaması yerine animeler aynı ana sayfadaki gibi sıralanabilir.

https://www.turkanime.co/profil?modId=listem

 

Screenshot_1.thumb.png.ea85e7c1cfc1cc81cf6e1f62ab1275ce.png

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Yanıtlar 105
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Göndermiş olduğunuz bir çok şeye katılıyorum yalnız sadece site skin ile bu siteyi ayakta tutabilmek mümkün değil. Kulaktan dolma bilgilerle sitenin reklam gelirlerinden holding kurduğunu düşünüyor ol

Elbette niyetinizin reklamları kaldırmak olmadığının farkındayım. Sitenin daha kullanışlı ve daha kullanıcı dostu olması için bir şeyleri dile getiriyorsunuz. (Sadece reklam konusu sürekli karşıma çık

Merhabalar,   Sistemde ufak bir kaç revize işlemi gerçekleştirilmiştir. Darktower arkadaşımızın önerisiyle aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır. - Facebook Beğen kısmı kaldırıldı

Posted Images

Animelerin karakter sayfalarında güncellenmeyenler var. Bazı günler bakım olduğu belirtilip, bu güncellemeler Myanimelisten çekilse çok iyi olur. 

Bağlantıdaki anime 2019 çıkmış halen karakter sayfaları gözükmüyor. Ayrıca güncel ve çok popüler serilerin de öncelikli bir şekilde güncellenmesi daha iyi olur.

https://www.turkanime.co/anime/tate-no-yuusha-no-nariagari

 

Screenshot_4.thumb.png.7896950fb6a01b85e6e63450e256b270.png

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 1 sene sonra...

Uzun zamandır bu siteden anime izliyorum ancak çevirilerin hiç bu kadar yavaş ve geç geldiği bir zamana denk gelmedim, bunun sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ancak bu konuda bazı şikayetler yapıldığı zaman "gönüllü yapıyoruz, size mi soracağız istediğimiz zaman yaparız." tarzı cevaplar geliyor; açıkcası gönüllü yapıyorsanız gönüllü olarak da bu sorumluluğu yerine getiriyorsunuz, kimse sizi bu yükün altına sokmuyor arkadaşlar. Fansubların gönüllü sorumluluklarını daha iyi yapmalarını rica ediyorum ve evet istediğiniz zaman yapabilirsiniz ancak insanlarda belli bir beklenti içinde oluyor ve bu beklenti karşılanmadığı zaman şikayetçi olabiliyorlar. Sizlerin de bizlerin bu şikayet ve eleştirimizden dolayı anlayışla karşılamanızı bekliyoruz, iyi günler dilerim.

Not: Evet belki bu başlık altına yazılacak bir konu değildi ancak ne tür bir başlık altına yazacağımı da bilemedim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

03.01.2024 - 22:20, Gradiyyir yazdı:

Uzun zamandır bu siteden anime izliyorum ancak çevirilerin hiç bu kadar yavaş ve geç geldiği bir zamana denk gelmedim, bunun sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ancak bu konuda bazı şikayetler yapıldığı zaman "gönüllü yapıyoruz, size mi soracağız istediğimiz zaman yaparız." tarzı cevaplar geliyor; açıkcası gönüllü yapıyorsanız gönüllü olarak da bu sorumluluğu yerine getiriyorsunuz, kimse sizi bu yükün altına sokmuyor arkadaşlar. Fansubların gönüllü sorumluluklarını daha iyi yapmalarını rica ediyorum ve evet istediğiniz zaman yapabilirsiniz ancak insanlarda belli bir beklenti içinde oluyor ve bu beklenti karşılanmadığı zaman şikayetçi olabiliyorlar. Sitenin tam incelemesi burada Sizlerin de bizlerin bu şikayet ve eleştirimizden dolayı anlayışla karşılamanızı bekliyoruz, iyi günler dilerim.

Sorunun tercüman sayısında olduğunu düşünüyorum.
 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.