Jump to content

Site Hakkında Öneri ve Hata Bildirme


Darktower

Önerilen İletiler

İlk olarak bağlantıdaki olay nasıl işliyor bilmiyorum. Ama bellek sızıntısından kaynaklı sayfa takılma olayını son zamanlarda aşırı fazla yaşıyorum. İnsanlar bu konuda Chrome fazla geri bildirim yaptığı için bir sistem sunmuşlar. Kabaca anladığım kadarıyla sitenizdeki bellek sızıntılarını öğrenmenize yarayan bir şey. Bu sistemi kontrol edip, bellek sızıntısına neden olan hataları düzeltmeyi dener misiniz?

https://developers.google.com/web/updates/2020/05/nic83#memory

https://blog.chromium.org/2020/05/introducing-web-vitals-essential-metrics.html

https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/memory-problems#spot_frequent_garbage_collections

 

En çok takip edilenlerde HTTPS desteğini bozan profiller var. Yanlış bakmadıysan Halil ve Hokage minato profilleri siteyi HTTP düşürüyor.

Ayrıca site içi yorumların olmaması ve kullanıcıların profilinden haber vb. paylaşamasından dolayı bu üyelik sistemin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bence takip etme olayını ve özel mesaj göndermeyide kaldırmanızı öneriyorum. Bu özellikler siteye yük bindiriyor mu bilmiyorum. Ama bindiriyorsa büyük bir yükten kurtulmuş olursunuz. Zaten site, fansub yetkilileri ve uploader filan Discord üzerinden iletişime geçiyor. Bunun için ayrıca sitedeki özelliklere pek gerek olmadığını düşünüyorum.

 

Ana sayfada En çok takip edilenler, katkı sağlayanlar ve yeni üyeler sekmeleri yerine daha faydalı menüler eklenebilir. Takvim ve animeler hakkında daha fazla içeriğin olduğu sayfalar ileştirilebilir.

Ya da en üstteki Popüler animeler sekmesini aşağı alıp, üst meniye Takvim eklenebilir. Takvim arayüzü elden geçirilip, kullanıcıların daha fazla dikkat edeceği bir şey haline gelebilir.

 

Spoiler

yR6XQh.png

 

Facebookta paylaş yerine Myanimelist bağlantısını konulabilir. Özellikle site dışında Myanimelist animelerin listesini tutuyorum. Site üzerinden rahatça bağlantıya ulaşmak çok işimize yarayacaktır.

Tabi OVA gibi bölümleri sezonların arasına koymamak gerekiyor. Ya da Birden fazla myanimelist bağlantısı varsa sağ taraftaki boşlukta belirtilebilir.

 

Spoiler

yRfhzU.png

 

Son olarak hesap ayarları için iki aşamalı doğrulama gelirse çok iyi olur. Şimdilik e-posta gelen kod ile doğrulama da yeterli olacaktır. Bunu daha önceden de söyleidm. Bence üyelik girişi yapanlara yeni video arayüzünü varsayılan olarak açık bırakın. Ayrıca insanlara siteyi daha yararlı kullanmak için bir rehber oluşturup, bu rehberi en üst sekmeye panel olarak ekleyin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 105
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Göndermiş olduğunuz bir çok şeye katılıyorum yalnız sadece site skin ile bu siteyi ayakta tutabilmek mümkün değil. Kulaktan dolma bilgilerle sitenin reklam gelirlerinden holding kurduğunu düşünüyor ol

Elbette niyetinizin reklamları kaldırmak olmadığının farkındayım. Sitenin daha kullanışlı ve daha kullanıcı dostu olması için bir şeyleri dile getiriyorsunuz. (Sadece reklam konusu sürekli karşıma çık

Merhabalar,   Sistemde ufak bir kaç revize işlemi gerçekleştirilmiştir. Darktower arkadaşımızın önerisiyle aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır. - Facebook Beğen kısmı kaldırıldı

Posted Images

Ben 3-4 haftadır hiç bir animeyi izleyemiyorum.animeye girib bolum secdiğimmde "Bot erişimi engellendi. Lutfen tekrar deneyiniz..." yaziliyor. Herseyi denedim. Cerezleri temizledim, farkli tarayicilar denedim, dns kodunu degistirdim Google chromeyi silib yeniden indirdim,her seyi guncelledim ne yaptiysam bosuna. Lutfen yardim edin.  Tek ve en cok sevdigim anime sitesi bu!!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benimki şikayetten çok bir soru türkanimetv de bir kullanıcının hesabını nasıl bulabilirm .

Sadece yeni kayıt olanları ya da çevirmenlerinkine ulaşabiliyorsun ama bir arkadışımın sayfasına girip izleme listesine falan nasıl bakıyoruz.

Biraz karışık anlattım biliyorum kusura bakmayın. :bye1-onion-head-emoticon::bye1-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@Amygirl öbür adminlerden tırsıyorum siz daha mülayim duruyorsunuz o yüzden etiketledim. :sweating-onion-head-emoticon:

Biz son 2-3 gün konu dışı muhabbet kısmında çok takılıyoruz ve ana sayfadaki son iletiler kısmını çok meşgul ediyoruz sonuçta forumu kullanan başka insanlarda var onları rahatsız ediyoruz muhtemelen.

Bunun bir çozümü varmıdır sizce ?

Tekrardan rahatsızzlık verdiğimiz arkadaşlardan özür dilerim.

Bu arada muhabbetimize katılmak istiyenler çekilmeden katılabilirler.

Genelde animeler hakkında ve bazende alakasız şeyler hakkına boş muhabbet çeviririz . 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu sitede açılan bazı konulara resim atmıştım ama ben o resimleri silmeden önce anime önerisi için açılan o konular silindi. Şimdi ise attığım fotoğraflar dosya eklerinde yer kaplıyor. Silmek istiyorum o resimleri yer kaplamasınlar diye.Bunu özel olarak mı belirtmeliyim emin olamadığımdan bilemedim. Umarım yardımcı olabilirsiniz:loveloveplz:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.