Sourléd 61 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Tür : Aksiyon, Komedi, Drama, Dövüş Sanatları, Okul Hayatı Bölüm : 52 Devam ediyor http://www.turkcraft.com/The_Breaker_Yeni_Dalgalanmalar Shin-woo Okulun arkasında okulun serserileri tarafından dövülmüştür. Bu sırada duvarın tepesine tünemiş olan ve okulu röntgenlemek le meşgul olan Chun-woo olaya hiç müdahale etmemiştir. Birde sınıfa girerken suratı darmadağın halde iken Sae-hie ile karşılaşır. Bu başına gelebilecek en kötü şeydir. Sınıfta ise daha güzel bir sürpriz onu beklemektedir, çünkü röntgenci adamın onların öğretmeni olduğunu öğrenir. Artık bu şekilde devam etmek istememektedir. Bunun için bir dövüş kursuna yazılmaya karar verir. Kursa kay dolmak için yola çıktığında birkaç serserinin yeni öğretmenlerini tartakladıklarını görür. Tam yardım istemeyi düşündüğü sırada gördüğü şey karşısında şok olur. Öğretmeni bu iri kıyım herifleri bir çırpıda yere sermiştir. Ertesi gün okulda gene okulun serserilerinden dayak yer ve elindeki tüm parası da gider, birde üstüne gene Sae ile karşılaşınca iyice delirir ve çatıya çıkar. Atlamak ile atlamamak arasında gidip gelirken, Öğretmeni Shin Woonun da sayesinde çatıda parmaklıklara asılı bulur kendini. Ancak Shin woon tam onu tutup çekerken parmaklıklar kırılır ve aşağı düşmeye başlarlar. Düşmesine düşmüşlerdir, ancak hiçbir şey olmamıştır. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Smtkrsln 56 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Böyle güzel serilerin nasıl okumazsın anlamıyorum bakın size yine kore yapımı manhwa veritas yapılanlar yine bu seriye yapıldı ama manhwa-ka sı zengin bir aileden geldi için adam direk kendi ufak bir dergi kurdu yaptığı bölümleri internet üzerine duyurdu zaten 10 bölüm geçtikten sonra sponsor buldular devam ettiler keşke buralarda bu serilerin bölümlerini tartışacak insanlar olsa gerçekten kaliteli seriler o okuduğuz kıytırık narutolara bin basar, new waves biraz yavaş gitsede güzel gidiyor okumayan varsa okusun sonradan öldükten sonra pişman olmasın :T:T:T Güncel bir seridir skyhigh ve vadi devam ediyor Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkMooN 0 Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 İyi gidiyordu da artık sıkmaya başlayınca eğlencenin dozunu arttırdılar ayni Bleach gibi sık sık power uplar geliyor artık :D Bir ara uzunca bi shunwo klanı olayı girdi çok sıkıcıydı beter bir şeydi ama şu an muhteşem gidiyor kesinlikle izlemeli. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nishaven 68 Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 İlgimi çekti başladım ve çok beğendim. Yaklaşık 4 gün gibi bir sürede sıfırdan güncele geldim şimdi bir hafta yeni bölüm bekliyorum :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TianKrea 22 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Manga şu an bildiğin uçuyor abi :D Normalde perşembe çıkması lazımdı yeni bölümün ama nedense hala çıkmadı :( Herkese tavsiye ediyorum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nishaven 68 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Cuma günleri çıkıyor diye hatırlıyorum ben.Mangafoxda çıkmış.Bir hafta bekledikten sonra çok kısa ya beş dakika sürmüyor okuması :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts