Jump to content

The Breaker Yeni Dalganmalar


Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Tür : Aksiyon, Komedi, Drama, Dövüş Sanatları, Okul Hayatı

Bölüm : 52 Devam ediyor http://www.turkcraft.com/The_Breaker_Yeni_Dalgalanmalar

Shin-woo Okulun arkasında okulun serserileri tarafından dövülmüştür. Bu sırada duvarın tepesine tünemiş olan ve okulu röntgenlemek le meşgul olan Chun-woo olaya hiç müdahale etmemiştir. Birde sınıfa girerken suratı darmadağın halde iken Sae-hie ile karşılaşır. Bu başına gelebilecek en kötü şeydir. Sınıfta ise daha güzel bir sürpriz onu beklemektedir, çünkü röntgenci adamın onların öğretmeni olduğunu öğrenir. Artık bu şekilde devam etmek istememektedir. Bunun için bir dövüş kursuna yazılmaya karar verir. Kursa kay dolmak için yola çıktığında birkaç serserinin yeni öğretmenlerini tartakladıklarını görür. Tam yardım istemeyi düşündüğü sırada gördüğü şey karşısında şok olur. Öğretmeni bu iri kıyım herifleri bir çırpıda yere sermiştir. Ertesi gün okulda gene okulun serserilerinden dayak yer ve elindeki tüm parası da gider, birde üstüne gene Sae ile karşılaşınca iyice delirir ve çatıya çıkar. Atlamak ile atlamamak arasında gidip gelirken, Öğretmeni Shin Woonun da sayesinde  çatıda parmaklıklara asılı bulur kendini. Ancak Shin woon tam onu tutup çekerken parmaklıklar kırılır ve aşağı düşmeye başlarlar. Düşmesine düşmüşlerdir, ancak hiçbir şey olmamıştır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 sene sonra...

Böyle güzel serilerin nasıl okumazsın anlamıyorum bakın size yine kore yapımı manhwa  veritas yapılanlar yine bu seriye yapıldı ama manhwa-ka sı zengin bir aileden geldi için adam direk kendi ufak bir dergi kurdu yaptığı bölümleri internet üzerine duyurdu zaten 10 bölüm geçtikten sonra sponsor buldular devam ettiler keşke buralarda bu serilerin bölümlerini tartışacak insanlar olsa gerçekten kaliteli seriler o okuduğuz kıytırık narutolara bin basar, new waves biraz yavaş gitsede güzel gidiyor okumayan varsa okusun sonradan öldükten sonra pişman olmasın :T:T:T Güncel bir seridir skyhigh ve vadi devam ediyor 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 8 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.