Jump to content

Animelerde En Çok Güldüğünüz Sahneler?


LysSa

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 186
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Evet arkadaşlar bura da izlemiş olduğunuz animelerde ki komik sahneleri paylaşabilirsiniz mesela ben Special A da kopmuştum hahahaa amma şapşal kız kalın kafalı zavallı kedi gözlüme n

bence bu video yeterli :D 

bunlar efsane ya kjqenqweqwe

Sword Art Online 10.bölümde Kirito Asuna'nın evine gidiyordu ve onla kalmak istediğini söylüyordu neyse sonra Asuna üstünü filan çıkartıyor sonra Kirito'ya sesleniyor Kirito'da "Hayır, ben sadece seninle aynı odada kalmak istemiştim.." diyor ve sonra Asuna'dan sağlam bir yumruk yiyor :D bu sahnede kopmuştum resmen :lol:

Resmi ekleyen

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

One Piece'teki neredeyse her sahneye çenem kopana kadar gülüyorum dkjfgfd Mesela Robin ilk katıldığında, Luffy, Chopper'ın taklidini yapmıştı ve ben o sahneyi geri alıp alıp 3593543456 saat gülmüştüm dkjgf Ve Luffy'nin anlamadığı şeylerin başına "gizemli" getirerek söylemesine, tayfanın taklidini yapmasına, gülüşüne şarkı söylemesine ve ciddi hali hariç her şeyine o kadar çok gülüyorum ki dkjgdfg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Lovely Complex- İzlediğim en komik animeydi diyebilirim. Tüm bölümlerde güldüm. Ayırt edemiyorum.

Naruto- Kakashi'nin Yüzü bölümüü ile Naruto, Sakura ve Chojin ramenci adama yardım ettikleri bölümler aklımda kalanlardan.

Fairy Tail- Neredeyse her bölüm çok komikti fakat en çok güldüklerim Erza'nın "Kyaa!~" dediği bölüm (hatırlarsınız herhalde izlediyseniz) , Gajeel'in şarkı söyleyişi ve Juvianın Gray'e bento verrdiği bölüm.

Kuroshitsuji- 2 sezonda da pek komedi yoktu sık ama ilk bölümlerdeki fareli sahneyi unutamıyorum.

Kaichou Wa Maid-sama- Usui'nin Misakinin eteğini kaldırdığı sahne aklımda kalanlardan.

Danshi Koukousei no Nichijou- O adamı arkadaşı sanıp konuşması adamın arkasını dönmesi çok komikti. Ve ilk bölümlerde, kız kardeşinin kıyafetlerini giymişken kardeşine yakalanması güzeldi.

Working!!- Sarışın taş çocuğun (adını unuttum işte) kısa boylu kızla dalga geçmesi ve başroldekinin küçük şeylerden hoşlanması.

Bimbougami ga!- Hamam bölümü çok komikti. En çok güldüğüm bölümdü sanırım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.