Sourléd 61 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Tür: Komedi Romantizm Shoujo Mangaka: MURASAKI Midori Uzunluk: 3 Cilt Konu Bir exorcist olarak yetiştirilen Mana bir vampiri canlı olarak yakalayıp getirmesi göreviyle bir okula transfer olur. Yeni sınıfına adımını attığı anda aradığı vampiri bulduğunu da anlar. Yerde kanlar içinde bir öğrenci diz çökmüştür ve yüzü kan içinde olan başka birisi onun baş ucunda dikilmektedir. Daha ilk bakışta onun vampir olduğunu hemen anlamıştır. Ama tam yakalamak için ileri atıldığında vampir olduğunu düşündüğü çocuk bayılır ve sınıf arkadaşlarından bu çocuğun garip anemik bir hastalığı olan Okamoto-kun olduğunu öğrenir. Kan naklinden sonra tekrar kendine gelen Okamoto-kun'un saf ve neşeli kişiliği Mana'yı daha da şaşırtır ve onu vampir sandığı için Okamoto-kun'dan özür diler. Ama aslında özür dilemesine gerek yoktur çünkü Okamoto-kun gerçekten bir vampirdir. Ve böylece Mana ve Okamoto-kun arasındaki çekişme de başlamış olur. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shu Reyiz 44 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Keşke site falanda verseydin... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Miss Hana 0 Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Sourléd tanıtım için teşekkürler Ellerine sağlık yalnız daha ayrıntılı bir tanıtım bir çok kişinin daha rahat yararlanmasına neden olur bir kaç resimle de güzel bir tanıtımı tamamlarsın.Arkadaşım Tanıttığın Manga'nın ing .olarak hala günceli gelmekte ve serinin linkini de paylaşmak istedim . ;)Olur da okumak isteyenler olursa buradan da bakabilir . :) http://www.mangahere...nga/hiiro_ouji/ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts