jasoncastle 3 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Herkese merhaba, gece karanlığında anime dünyasının renkli ışıklarının içimizde oluşturduğu anlam ile her birimizin ayrı ayrı özel ve güzel olduğunu hatırlatarak aranızda bulunmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Kendimden biraz bahsedersem, kendimi bildim bileli savaş sanatları ile uğraşmaktayım, zihni kitaplar ve yeni deneyimler ile eğitirken ruh ve bedeni spor disiplini ile geliştirme yolunda bir dünya vatandaşı olmak için çabalıyorum. Bugün bilginin kaynağı haline gelmiş ingilizcemi geliştirmeye çalışarak bilgi edinimi için dünya kaynaklarından faydalanmak, japoncamı konuşma düzeyinde geliştirerek bir gün bir japon vatandaşı ile yeşil çay içip sohbet etmeye niyetim var. Akdeniz Üniversitesinde 3. sınıf öğrencisiyim. Buradaki forumu aktif olarak kullanıp anime dünyasının içine daha fazla girmek istiyorum, burada olduğum için çok mutluyum herkese tekrardan Merhaba :) tau-chan, Gallardo and Perfectum 3 Link to post Share on other sites
Gallardo 445 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Merhaba Jasoncastle. İnsanı canlı tutan keşfetme ve öğrenme arzusunu yazdıklarından hissediyorum. Bu arzunun iyi yönde evrilerek devam etmesi dileğiyle keyifli forumlar diliyorum. jasoncastle 1 Link to post Share on other sites
Perfectum 210 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Foruma hoşgeldin jasoncastle :) Yazdıkların harikulade. Umarım hayal ettiğin yolda ilerler ve onları gerçekleştirirsin. Anime önerisi istersen bana mesaj atabilirsin. jasoncastle 1 Link to post Share on other sites
Macarthur 48 Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Welcome aboard Türk Anime airlines. Enjoy your stay. (YOU ARE NOT LEAVING) Link to post Share on other sites
Recommended Posts