Jump to content

Enen no Shouboutai (Fire Force) (2019) (AnimeSeverler) Türkçe Altyazı İndir!!


AnimeSeverler

Önerilen İletiler

Enen no Shouboutai (Fire Force) (2019) (AnimeSeverler) Türkçe Altyazı İndir!!
 
resim 

Merhaba Anime Severler; "David Production" Stüdyosuna ait muazzam bir yapıyla karşı, karşıyayız. Gülücük Klasiklerden arınmış, alevlerin arasından korkusuzca yaşamların "Ruhlarına" "Ben Buradayım" dercesine, tüm "İfritlerin" acılarını dindirmeyi amaçlayan "Shinra'nın" hikayesine konuk olacağız. "Konuk" ifadesi biz "Anime Severlerin" en sevdiği lezzettir. "Shonen" diyarına pek yakın olmasada, epey umut verici bir hikaye olacak gibi... 

Bence; Animenin yazarı "Ookubo Atsushi"nin Elleri dert görmesin... "İtfayeciler" mutlaka buna benzer içli bir hissayat geçirmişlerdir. 1.Bölümü izlediğimdeki hissiyatla, 2.Bölümü izlediğimdeki hissiyat tamamen farklıydı. TV yönetmeni hem "dramı" veriyor, hemde tatlı bir gülümsetmeyle "Shonen"de olduğunu hatırlatırcasına düşündürüyor. "Ookubo, Atsushi" İnsanların kalplerine sıcacık bir ateş misali dokunuyor. Özellikle başrölümüzdeki "Shinra"nın hikayedeki "Dram" yüklü sahneleri biz "AnimeSeverleri" çok ağlatacak gibi duruyor. 

O vakit "Cuma" günüleri "Shinra"nın muazzam hikayesinde görüşmek dileğiyle... 

Konusu;Güneş Devrinin 198. Yılında Tokyo’da, "Özel İtfaiye" ekibi,kendiliğinden insan tutuşması adı verilen; insanları alevler içerisinde "İfritlere" dönüştüren olağanüstü hadise ile savaşmaktadır. "İfritler" kendiliğinden insan tutuşmasının ilk nesiliyken; daha sonraki nesiller insan halindeyken ateşi kontrol edebilme yeteneğine sahiptir. İstediği zaman ayaklarından ateş çıkarabilme yeteneğinden dolayı “Şeytan’ın Ayak İzleri” lakabı verilen genç Shinra Kusakabe, içerisinde başka ateş kullanıcılarını da bulunduran ve karşılaştıkları bütün "İfritleri" söndürmek için çalışan “Özel İtfaiye Ekibi 8”e katılır. "İfritleri" yaratan ayrım ortaya çıktıkça, Shinra 12 yıl önce ailesinin ölümüne sebep olan gizemli yangının arkasındaki gerçeği öğrenmeye başlar. 


VLC Player ile izlemeniz önerilir. 
Bizi " İnstagram; AnimeSeverlerrr " Adresini Takip Ederek Destek Olabilirsiniz.. 'AnimeSeverler', İyi Seyirler Diler. 

"Enen no Shouboutai (Fire Force) (2019)" Türkçe Altyazını İndirmek İçin Tıklayın Lütfen!! 

"Enen no Shouboutai (Fire Force) (2019)" (MyAnimeList) Değerlendirmesi İçin Tıklayın Lütfen!! 
"Enen no Shouboutai (Fire Force) (2019)" (David Production) İle Yapılan Animelerin Listesi İçin Tıklayın Lütfen!! 
"Enen no Shouboutai (Fire Force) (2019)" (AniChart) Animenin Takvimi İçin Tıklayın Lütfen!! 
"Enen no Shouboutai (Fire Force) (2019)" Animesinin Hangi (Yabancı Fansublar Çevirdiği) Hakkında Genel Bilgiler İçin Lütfen Tıklayın!! 

resim 

Sıkça Sorulan Sorular 

1) VLC Media Player Nedir ve Nasıl İndirilir? 

VLC Player bir medya oynatıcısı ve alt yazı desteğiyle birlikte ücretsiz olarak hem bilgisayarlarda hem de telefonlarda kullanılabiliyor. 
VLC Media Player, çok kullanışlı bir video oynatıcı programdır. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg vb.. birçok formatı desteklediği gibi DVD, Ses CD, VCD ortamları ile hemen hemen tüm ortam dosyaları ve akış protokollerini oynatabilir. VLC codec paketlerini kendi içinde taşır, bu nedenle ayrı bir codec paketi yüklemenize gerek yoktur. Ücretsiz olan bu program ile başka bir video player kullanmanıza gerek kalmayacaktır. 

A) Nasıl İndirilir; VLC İndir. Resmi Sitesidir. Güncel versiyonları bu siteden indirebilirsiniz. Ayrıca Kendisi Otomatik Güncelleme Yapmaktadır. 
B) Özet; Görüntü Uzantısı MKV olduğunda videodaki altyazı ve ses datalarıyla oynama yapmanıza imkan vermektedir. Dolayısıyla altyazıyı çıkartıp düzenleyebiliyorsunuz. 

2) MKV Video Animeleri Nasıl İndiririm? 

Bir çok torrent sitesinden indirme yapabilirsiniz.Lakin bizim önerdiklerimiz aşağıda yer almaktadır. 
A) Nyaa.si 
B) AnimeTosho 
NOT; Her iki siteden de arama yaparken özellikle ismi doğru yazmanız gerekmektedir. Animeyi yükleyen yabancı kaynaklar olduğu için isimleri mümkün olduğunca kısa yazın ve manuel bakmaya çalışın. 

3) İndirdiğim Türkçe Altyazı Nasıl İzlerim? 

A) VLC player yüklüyorsunuz. Bu iki program yukarıda belirttiğim gibi "MKV" uzantılı videoları açmanıza imkan vermektedir. 
B) Daha sonra ise izlemek istediğimiz animenin "MKV" sini Nyaa.si ve AnimeTosho sitesinden indiriyoruz. 
C) Son olarak "Türkçe Altyazı" sitesine yüklediğimiz"Türkçe Altyazı" dosyasını indiriyoruz. 
D) Özetle; VLC video oynatmak programını yüklüyoruz. İlgili torrent sitelerinden, izlemek istediğimiz animenin "MKV" indiriyoruz. Son olarakta, bizim yüklediğimiz "Türkçe Altyazı" indiriyoruz. 


NOT; MKV videoyu VLC video oynatıcıyla açıktan sonra, indirdiğiniz Türkçe Altyazı dosyasını, Video açıkken üzerine sürükleyin ve Artık İzlemenin Keyfini Çıkarın.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 23
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.