Jump to content

One Piece'in ne zaman biteceğine dair yeni açıklama


lelouch92

Önerilen İletiler

1997 yılında fantastik hikayeseverlerin karşısına çıkan ve animesiyle oldukça büyük bir kitleye ulaşan One Piece serisi, hala tüm heyecanıyla devam ediyor. 20 yılı aşkın bir süredir devam eden manga serisinin yazarı ve çizeri Eiichiro Oda, katıldığı bir YouTube programında One Piece'in bitiş tarihi hakkında açıklama yaptı. Fischer's isimli komedi programına konuk olan Oda, One Piece'i önümüzdeki 5 yıl içerisinde bitirmeyi planladığını belirtti. Hikayeyi heyecanlı tutmak için yenilikler ekleyeceğini belirten mangakanın bu kararının yerinde olduğunu söyleyebiliriz. Hikayede son zamanlarda çok fazla detaya giren Oda hakkında ilginç bilgiler de öğrenildi.Eiichiro Oda'nın suşiyi çok sevdiğini belirten YouTuber'lar, videoda Oda'nın yüzünü sansürleme kararı almışlar. Her gün yürüyüşe çıktığını da belirten Oda, genel olarak herhangi bir spor türünün fanı olmadığını açıkladı. Ayrıca geçtiğimiz dönemlerde internette geyik olarak dönen "Eiichiro Oda'nın evinde ATM var" lafı da Oda tarafından yalanlandı. Geçtiğimiz yıl ise Oda, One Piece'in hikayesinin yüzde 80'inin bittiğini belirtmişti.

 

https://www.merlininkazani.com/one-piecein-ne-zaman-bitecegine-dair-yeni-aciklama-animemanga-108396

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eiichiro Oda Marineford Arc'ı için "bu kadar tutmasına şaşırdım" demiş bir insan. Bir röportajında ise finali için "insanların bu sonu asla unutamayacaklarını" söylemiş. Şimdi adamın o kadar ehemmiyet vermediği Marineford bile bu kadar efsane oluyorsa final nasıl bir seviyenin muhatabı olacak acaba.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5 sene önce de 10 sene diyordu.Demek adam istikrar sahibi çizgisini bozmamış.

Wano sonrası zaten herşey biliniyor olacak sonraki iki arc (bence) hedefe ulaşma arcları olur.Ben hep detaylı bir Roger flashbacki isterdim ama yapar mı acaba o.O

Ben şahane bişey beklemiyorum finalden. Marineford konusundada kendi showunu yapmış bence .d 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.