Sasaki 0 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Size Onerebilecegim Bir anime var Anime izlemeye yeni başlayanlara pek tavsiye etmem çünkü animede çok fazla komedi sahne var ve bölüm sonları heyecanlı bitmediği için sevilmeye bilir. 2 sezon yayınlandı şu zamana kadar devamı gelecek konusu anime ve manga. Hayranı Otaku biri var bu 17 yaşında bir genç üstün zekası yüzünden ve sınırlı sarışın kardeşinin zorlaması üzerine öğretmen olmasinin ve çalıştığı okuldaki öğrencilere hayat dersi veren ve onların sorunlarının çözen komik şakalar ve sahneler dolu anime. Ben izledim 10 üzerinden 6 veririm en sevdiğim anime olan Tokyo Ghoul ile kiyaslarsam eğer denpa Kyoushi yanından bile geçemez ancak denemeye değer bir anime olduğuna inaniyorum. İlk 5 bölüm biraz sıkıcı ve anlaşılması zor :) Alıntı https://youtu.be/MWh9KS2MWh9KS2Nsms Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Gallardo 567 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Bana kalırsa da bütün Tokyo Ghoul animelerini üst üste koysan bir Kagami Junichirou'nun yanından geçmez. Zevkler ve renkler.. Bu arada Kagami Junichirou 24 yaşında. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts