Jump to content

Selam, bir anime sevdalısı daha geldi


Doomageddon

Önerilen İletiler

Adım Mehmet. 20 yaşındayım. Samsun'da ikamet ediyorum. Animelere karşı ön yargısı olan biriydim. Bugün o yargıları kırıp animeye başladım ve keşke daha önceden başlasaydım diyorum. Boku dake ga Inai Machi ile anime izlemeye başladım. Daha çok kara mizah içerikli Amerikam menşeili gençlik çizgi dizileri izliyordum. Artık farklı şeyler denemeyi düşündüm ve bu büyülü dünyaya giriş yaptım. Herkese tekrardan merahba :)

 

Edit: Anime önerisi istemek yasakmış.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Hoş geldin Mehmet,

Tanışma kısmında anime önerisi isteyip konunun anlam ve öneminden sapmaması adına yapılmış bir kural o :) keza anime istek ve önerileri konumuzda istediğin türde ve şekilde öneri alabilirsin.

 

Animeye Death Note ile başlamayan birisi olarak seni tebrik ediyorum ama Boku Dake İnai Machi ile başlamak da fazla yeni olmuş. İsmen öneri yapmayacağım buradan ama kült serileri öneririm kesinlikle :) 

 

Az ve öz forumumuzda iyi eğlenceler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoş geldin Mehmet. Animelere yeni başlamanın eğlenceli bir tarafı, bir süre rastgele takılıp farklı seriler izleyip kendi zevkini zamana yayarak inşa etmektir. Belli başlı kabul görmüş seriler olsa da bazen neyi seveceğini bilemezsin süprizler boldur. Hakkında hiç bir şey bilmeden bir seriye bodoslama başlamak güzeldir. Ama bu biraz risk almak demektir. Eğer ''ben işimi şansa bırakmayı sevmiyorum keyifli zaman geçirmek konusunda garantici olmayı seviyorum'' dersen sen bilirsin :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşgeldin sevdalı :) Forumda güzel tanıtımlar, eğlenceli incelemeler var. Bunlardan faydalanmanı ve buraları biraz karıştırmanı tavsiye ederim sana. Animeler, mangalar, manhwalar çeşitleri uzar gider, çok renkli dünyalar. Çok Fazla kendini kaptırmamanı salık veriyorum. :noooo-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.