Jump to content

Kingdom Animesinin 3. Sezonu Duyuruldu - Nisan 2020


Darktower

Önerilen İletiler

spacer.png

 

Son sezonu yayınlanalı beş sene geçen Kingdom animesinin yeni sezonu duyuruldu. Tahmini olarak Nisan 2020 yayınlanacak.

https://myanimelist.net/news/58630237

https://myanimelist.net/anime/40682/Kingdom_3rd_Season

Şu ana kadar orta çağda geçen savaş odaklı izlediğim en iyi anime olabilir. Ayrıca Çin kabaca kuruluşunu anlatıyor. Kralın sarayda yaşadığı sorunlara da anime yer veriyor.

Manga satış rakamları;

spacer.png

İzlemeyenler bağlantılardan ilk 2 sezonu izleyebilirler.

https://www.turkanime.tv/anime/kingdom

https://www.turkanime.tv/anime/kingdom-2nd-season

 

Savaşların ve krallık mücadelelerinin olduğu dönemde eski Çin'de, anne ve babalarını savaşta kaybetmiş Shin ve Hyou adında iki çocuk yaşamaktadır. Hayatlarına köle olarak devam eden bu iki çocuğun en büyük hayali kölelikten kurtularak büyük bir general olmaktır. Bir gün bu iki çocuğu gören devlet büyüklerinden Shou Bunkun, Hyou'yu kraliyet sarayında yetiştirmek üzere yanına alır. Shin ise hayatına yalnız devam etmeye başlar. Yakın zamanda Çin Kralı'nın kardeşi tarafından bir isyan başlatılır ve Hyou yaralı kurtularak Shin'in yanına döner. Shin'e bir köy haritası vererek oraya gitmesini ister ve hayatını kaybeder. Şok içinde haritadaki yere giden Shin, vardığında Hyou'ya birebir benzeyen biriyle karşılaşır. Bu Çin Kralı Ei Sei'dir. Hyou aslında Çin Kralı'nı korumak için kullanılmıştır.

 

Aşağıdaki video(AMV) animeden spoiler içerir!

 

 

Fazla ilgi görmediğinden çevirileri çok iyi değil. Kaliteli çeviri yapan ekip ya da kişiler aslında 3. sezon çıkana kadar seriyi tekrar elden geçirse çok güzel olur. 

İlk sezon animasyondan dolayı garip bir önyargı görüyor. Ama ikinci sezon animasyondan kaynaklı kalitesiz çizimleri düzeltiyorlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlk iki sezonu izlediydim, animasyon olarak kötü ama konusu iyi tabii. Mangası popüler bir seri, sevindim gelmesine, inşallah düzgün bir stüdyo yapar. Çevirileride iyi değil belli bi yere kadar, tam hatırlamıyorum anikeyf çevirisinin yosun olanı iyi gibiydi, dediğin gibi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.