pegasusejder 1252 Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Yıllardır adblock kullanıyorum ve en başından beri türkanime güvenilir listesindeydi ve hiçbir sıkıntı yaşamıyordum. Geçenlerde türkanimeye girince adblock uyarısı aldım türkanimede adblock çalışmasını durdursamda başka bir şey yapsamda hep aynı uyarıyı vetiyor. Resimde görüldüğü üzere sağ üst tarafta adblock çalışmıyor lakin hala adblock uyarısı geliyor ne yapacağımı bilemedim yardım ederseniz sevinirim. :) Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Olur arada öyle, tutkanime çerezleri sil, tekrar dene Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Darktower 45 Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Adblock kapalı olmasına rağmen, reklamları engelleyen bir şey var. İlk olarak Adblock dışında reklam engelleme uzantısı var mı kontrol et. Çerezleri temizledikten sonra düzelmiyorsa, Adblock varsayılan ayarla sıfırla. Ama Adblock yerine başka reklam engelleyici kullanmanı öneririm. Çok fazla sistem kaynağı tüketen, site açılış hızına etki eden kalitesiz bir uzantıdır. Sana Nano adblocker ve Nano defender ikilisini öneririm. https://chrome.google.com/webstore/detail/nano-adblocker/gabbbocakeomblphkmmnoamkioajlkfo https://chrome.google.com/webstore/detail/nano-defender/ggolfgbegefeeoocgjbmkembbncoadlb Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1252 Posted November 19, 2019 Author Share Posted November 19, 2019 Darktower, 21 dakika önce yazdı: Adblock kapalı olmasına rağmen, reklamları engelleyen bir şey var. İlk olarak Adblock dışında reklam engelleme uzantısı var mı kontrol et. Çerezleri temizledikten sonra düzelmiyorsa, Adblock varsayılan ayarla sıfırla. Ama Adblock yerine başka reklam engelleyici kullanmanı öneririm. Çok fazla sistem kaynağı tüketen, site açılış hızına etki eden kalitesiz bir uzantıdır. Sana Nano adblocker ve Nano defender ikilisini öneririm. https://chrome.google.com/webstore/detail/nano-adblocker/gabbbocakeomblphkmmnoamkioajlkfo https://chrome.google.com/webstore/detail/nano-defender/ggolfgbegefeeoocgjbmkembbncoadlb Evet hocam baktım başka bir reklam engelleyeci daha varmış onuda kapatınca halloldu sorun teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Darktower 45 Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 pegasusejder, 1 saat önce yazdı: Evet hocam baktım başka bir reklam engelleyeci daha varmış onuda kapatınca halloldu sorun teşekkürler. Birden fazla reklam engelleme uzantısı kullanma. Zaten çoğu aynı fitlreleri kullanıyor. Elindeki uzantıları kaldırıp, yukarıdaki uzantıları kurmanı öneririm. Sistem kaynağını fazla yormayan kaliteli uzantılardır. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1252 Posted November 19, 2019 Author Share Posted November 19, 2019 Darktower, 33 dakika önce yazdı: Birden fazla reklam engelleme uzantısı kullanma. Zaten çoğu aynı fitlreleri kullanıyor. Elindeki uzantıları kaldırıp, yukarıdaki uzantıları kurmanı öneririm. Sistem kaynağını fazla yormayan kaliteli uzantılardır. Normalde web için anti virüs uzantısıydı ama reklam engelleme özelliğide varmış onları kaldırıp dediklerini kurdum :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
DreeDxD 5 Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 site bug da kalıyor benim adblock açık olmasına rağmen hata vermiyor verirse de birkaç gün adbloğu kapatıyorum ardından tekrar açtığımda hata vermiyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
DreeDxD 5 Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 bakın açık şuan ama herhangi bir uyarı gelmedi yada ben kapatmadım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Darktower 45 Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Reklam engelleyici kapatın uyarısı zaten siteden kalktı. Onun yerine, reklam engelleyici açıkken, video izleme seçeneklerinde sadece reklamlı video oynatıcıları görüyorsun. Neden böyle bir şey yapıldığını, site yetkilisi bağlantıda açıklamış. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts