Jump to content

Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Yeni Sezon Ve Special Bölümler


XOnurcan

Önerilen İletiler

  Selam dostlarım. Son günlerde Fate/Kaleid Liner Prisma Illya serisini bitirdim. İnternette bazı special bölümleri gördüm ama türkanimede bulamadım. Sadece 2wei de special bölüm vardı. Animeyi nedensizce çok sevdim ve internette yeni serilerini araken Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Phantom adında bir filminin 2.sini gördüm ilkini izlemiştim 2.si ise 3 ay önce çıktı ama türkçe altyazılı bulamadım ve animeyi bitiren biri olarak sonunu çok açık buldum ama 3wei den beri 4 yıl hatta diğer ay 5 yıl olmak üzere iken herhangi bir gelişme duyamadım animeyi böyle açık uçlu bitireceklerini sanmıyorum. Sizce yeni seri 4 yıl aradan sonra gelebilirmi ? Ve bir sorum daha var nedense bu serisi izledikten sonra tamamen Fate serisi izlemek istedim. Serideki illya ile Fate/Kaleid Liner Prisma Illya farklı olarak tasarlanmış. Şuan Fate/Kaleid Liner Prisma Illya izlemiş biri olarak Fate serisini izlemeye başlasam bir yabancılık çekermiyim ? Yorumlarınızı bekliyorum :yesss-crazy-rabbit-emoticon:                               

 

  spacer.png    spacer.png

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...
DreeDxD, 07.12.2019 - 05:54 yazdı:

merhabalar birşey sormak istiyorum bu fate serisi birbirleriyle bağlantılı mı hepsini izlemesem birşey kaybetmiş olur muyum ve bana sırasını söylermisiniz hangi sıraya göre izlemeliyim

 Fate evrenlerinin serileri birbirlerine bağlı sadece. kailed evreni çok farklı. normal fate evrenlerinden. Hiç fate izlememiş biriyseniz kailedi zevk için izleyebilirsiniz ama gerçekten fate izliyecekseniz ilk önce zerodan başlamanızı öneririm ben stay night ile başladım ne yazikki baya spoiler yedim ilerki serilerde. Bu aralar grand othere başlayasım varspacer.png

Düzenlenme: XOnurcan tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bana sorarsanız Fate/Kaleid Liner Prisma Illya - normal fate evreninin komedi hali diyebiliriz . Normal Fate serisinin ciddiyetini bozduğunuda söyleyebilirim eğer ki izlemek isteyen olursa benim izleme sıram seririn hikayesine göredir.

 

1-) Fate/Zero 'serisi = hikayenin 10 yıl oncesini anlatmakta yani ilk zamanları diyebilriz

2-) Fate/stay night: Unlimited Blade Works =isteyenler sonradan Star Night te izleyebilir ama eski olduğu için tavsiye etmiyorum hemen hemen aynısı sadece eski versiyonu .

3-) Fate/stay night: heaven's feel =1 ve 2 olmak üzere 2 film dir. şiddet ile tavsiye ediyorum 3. de yolda.:cheer2-onion-head-emoticon:

4-) Fate-apocrypha = Pek diğer seriler ile bağlantısı olmasa da nefes kesen paralel bir evrende geçen Fate serisidir 

Not:Fate- Prisma Illya' nın aksıne     Dram ve Aksiyon üzerine kurulu bir seridir . 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.