Jump to content

Zengin içeriğe sahip webtoon siteleri


Lenka

Önerilen İletiler

haikurema, 7 saat önce yazdı:

Takip ettiğim çok fazla webtoon var, hangisini önereyim ki? Ama site olarak önerecek olursam şöyle ki;

Türkçe Siteler:

Manga-tr: Bilmeyen yoktur zaten :D. Bağımsız işlerin döndüğü birçok seri var. Her summon'' , Eleceed vb. şimdi aklıma gelenler. Genellikle aralarından birini beğendiğim zaman İngilizcesine geçiyorum.

Epik Manga: Solo Leveling serisini oldukça hızlı bir şekilde güncel olarak yayınlıyorlar. Kendilerinden takip etmeme vesile. Haricinde Yao Shen Ji, The Gamer gibi popüler seriler de cabası.
Mangawt: Moshi Fanren, A Returner’s Magic Should Be Special gibi serileri oldukça hızlı çeviriyorlar. Yine kendilerinden takip etmeme vesiledir.
Seri Manga: Meşhur Noblesse'yi kendilerinden bitirmiştim. Haricinde İngilizcesini de takip etsem bile popüler Shounen mangalarını kendilerinden okuyorum.

Manga Denizi: Webtoon olarak değil ama black clover ve fairy tail serileri için.

 

Ve daha nice harika seriler çeviren fansublar, hepsini anmak isterim ama birini andık mı gerisi gelecektir. O kadar da vaktim yok maalesef. 

İngilizce Siteler:

WEBTOONS: Webtoon arayanlar için cennet gibidir :D. Birçok bağımsız çizerin yapmış olduğu işler var, bazı gönüllü Türk fansublar da buraya çevirilerini yüklüyor. Tower of God gibi hayatımda okuduğum en harika webtoonlardan birini okumak için kullanıyorum çoğunlukla. Haricinde takip ettiğim birçok bağımsız isim var, uygulamasını da baya pratik buluyorum.
Web Comics: Shoujo cenneti buralar :D, romantik seriler arayanlar için bire birdir yani. 
Mangadex: Yine
 bazı gönüllü Türk fansublar buraya çevirilerini yüklüyor. Genellikle manga için kullanıyorum. Uygulamasının arayüzünü pek iyi bulmuyorum. 
Mangazuki: Baya korsan bir site aslında :d, neden kullandığımı ben de bilmiyorum. Sitede belli başlı paralı webtoonları her kim siteyi açtıysa o bölümlerin telefonuyla ekran görüntüsünü alıp yüklemiş. Sırf ona kullanıyorum. Bir de Doctor Elise için tabii ki. Birkaç ufak takip ettiğim seri de var ama bazı yaoilerin devamı da yine ücretli olduğuna buradan okuyorum :d.

Tachiyomi: Üzerine bahsedilmesi gereken çok fazla şey var, telefon için çok kullanışlı. Özellikle çevrimdışı kullanacaksanız.

Mangazone: Basit ve kullanışlıdır.

 

Daha kullandığım birçok isim var, mesela Chrunchyroll Manga uygulaması ile Boruto gibi serileri okumak için Shounen Jump'ın uygulaması. Bu liste uzar gider. 

Manga Tr, Seri Manga (Noblesse'yi bende oradan okudum), Epik Manga bende takip ediyorum ( Senin dedediğin gibi Solo leveling, The gamer ve sevdiğim birçok seri var orada.)

 Manga Tr'de dediğin gibi çok fazla bağımsız çalışmalar var ve bu yüzden çok fazla içeriğe sahip.

Mangawt bilmiyordum mesela hiçte denk gelmedim o yüzden bakmayı düşünüyorum.

Animesi olan serileri okumayı pek tercih etmiyorum nedense sadece aşırı merak edersem okuduklarım var onlarda çok azdır. Önceden çok fazla manga okurdum ama şimdiler de webtoon bataklığına düştüm. Webtoonlar renkli oldukları için göze daha hitap ediyorlar  o yüzdendir belki de.

İngilizce seviyem yeterli olmadığı için yabancı sitelere çok fazla bakmıyorum ama Web Comics bir çok kişi dediği için ona bakmayı düşünüyorum. Webtoons elimden geldiğince kullanıyorum. Ama tercihim oradan seri bulup Türkçe sitelerden aramak.

Cevabın için teşekkürler :bye2-onion-head-emoticon:

webtoon karakterler ile ilgili görsel sonucu"

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çinlilerin reenkarnasyon konulu serileri seviyorsan chronicles of heavenly demon güzeldir çizimleri eh işte spirit-sword-sovereign ve volcanic age de var bunlar fazla beğenildiğinden okumuş olabilirsin romantizm olarak from nightmare to love , uncle cool , age matters , wo-zai-hougong-dang-ju-ju , beatrice , peerless-alchemist ,  flawless , lets play , the-fiancees-live-together gibi serileri sevebilirsin

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yasha, 11.01.2020 - 15:40 yazdı:

Çinlilerin reenkarnasyon konulu serileri seviyorsan chronicles of heavenly demon güzeldir çizimleri eh işte spirit-sword-sovereign ve volcanic age de var bunlar fazla beğenildiğinden okumuş olabilirsin romantizm olarak from nightmare to love , uncle cool , age matters , wo-zai-hougong-dang-ju-ju , beatrice , peerless-alchemist ,  flawless , lets play , the-fiancees-live-together gibi serileri sevebilirsin

Çinlilerin yaptığı serileri seviyorum. Reenkarnasyon konulu çoğu seriyi okudum. Hatta dün Volcanic age günceline geldim. Spirit sword sovereign  okumayı düşünüyordum ama bir türlü ona sıra gelmiyordu.  Romantizm konusunda ise önerdiklerinden  beş tanesini falan okudum sanırım ama geri kalanlara bakmayı düşünüyorum. Tavsiyelerin için teşekkürler :loveloveplz: Şimdi sana şunları önersem bile büyük ihtimalle önerdiğim birçok seriyi okumuşsundur :onion_gomen_by_7anime7drawer7:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.