Oguzcent 1 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ben herzaman söyledim Uchiha madara degil !!! diye. Tobi Uchiha Obitodur.... Madara Edo tense ile canlandırıldı buda mangadan bir kısımlar. Evet Yorumları bekliyorum Madara diyenlere Kapak olsun :) Kaç zamandır diyorum ya Obito diye. Hatta bir bölümde Tobiye edo tensei gösteren orochimarunun asistanı Bir edo tense ile birini canlandırmıştı. Ve Tobi cok şaşırmıştı. Cünkü kendine madara diyordu ve Orochimarunun asistanı Madarayı canlandırınca ona gösterince şok oldu. Onizuka 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 haklısın da bu tobinin hala obito olduğunu göstermez ben obito olduğunu düşünmüyorum :D obitonun dünyayı ayın gözü ile ele geçirmek istemesinin bir sebebi yok bana göre. zaten tobi kimdir diye bir konu var ama burdan devam ettirelim tartışmayı madem :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Oguzcent 1 Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Tartışalım kardeşlerim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 artık öğrenelim ama çünkü sıktı beni biraz bu tobinin kimliğinin belli olmayışı :D manga 564 çok eğlenmiştim bu sayfaları okurken :D :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
UzumakiRuto 1 Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Obito olamayabilir çünkü itachi sasuke ye bir mühür yaptı sahte madara nın sharinganını sasuke gördüğün anda sasuke nin ameturasu(yanlış yazılmış olabilir) aktive oluyordu. Barajda Sasuke ve Kakashi savaşcaklarında kakashi sharinganını açtı.Ve Kakashiye hiç Birşey olmadı.Hepimiz biliyoruz ki Obita Kakashiye sharingan gözünü verdi http-~~-//www.youtube.com/watch?v=o1P76nCq26Q Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
suayip1905 13 Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 haklısın da bu tobinin hala obito olduğunu göstermez ben obito olduğunu düşünmüyorum :) obitonun dünyayı ayın gözü ile ele geçirmek istemesinin bir sebebi yok bana göre. zaten tobi kimdir diye bir konu var ama burdan devam ettirelim tartışmayı madem :) Bence burda göz önüne alınması gereken bir diğer ip ucuda Tobi'nin Yondaime ile yaptığı dövüşten sonra aldığı yaranın durumu. Dikkat ettinizmi bilmem ama Tobi'nin kolu kopmuştu ve aynen zetsu gibi kolundan beyaz kil benzeri bir şeyler damlıyordu. Ayrıca Tobi Pein'den Rinnegan'ı geri aldığında Kabuta'ya ne demişti: ''Ona bu gözleri ben vermiştim ve şimdi geri aldım. ''Ben bunları süzdüm ama aklıma Tobinin kim olabileceği gelmedi. Belki size bir çağrışım yapar bunlar. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Rikudou Sennin mi la yoksa. ;D :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
suayip1905 13 Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Bence burda göz önüne alınması gereken bir diğer ip ucuda Tobi'nin Yondaime ile yaptığı dövüşten sonra aldığı yaranın durumu. Dikkat ettinizmi bilmem ama Tobi'nin kolu kopmuştu ve aynen zetsu gibi kolundan beyaz kil benzeri bir şeyler damlıyordu. Ayrıca Tobi Pein'den Rinnegan'ı geri aldığında Kabuta'ya ne demişti: ''Ona bu gözleri ben vermiştim ve şimdi geri aldım. ''Ben bunları süzdüm ama aklıma Tobinin kim olabileceği gelmedi. Belki size bir çağrışım yapar bunlar.Rikudou Sennin mi la yoksa. ;D :DOlabilir gibi duruyor ama çok uzak bir ihtimal :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
UzumakiRuto 1 Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Ama manga yı takip edenler bilir çünkü rokudai sennin bujiileri çocukları gibi seviyordu.Yani rakudai senin olursa acaip sinirlenirim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
►CarizmatikxD◄ 0 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Haklısın ama ben Uchiha Madara diye düşünüyorum obito olması imkansız bence. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts