Jump to content
  • 0

Player kasma sorunu


Yigitsama

Soru

Arkadaşlar izlediğim playerlar bir süre sonra kasmaya başlıyor ve ben önbelleği silsem de bir şey fark etmiyor gün geçiyor atıyorum bir iki anime izliyorum ve gene kasıyor izlenmeyecek bir hale geliyor bazı animeler player kıtlığı çekiyor bir şey yapamıyorum ve araştırıyorum buluyorum ama onunda görüntü kalitesi kötü internetim hızlı olmasına rağmen birşey yapamıyorum lütfen birisi yardım etsin.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu soruya 8 cevap geldi

Önerilen İletiler

  • 0
Melih Feyiz, 5 saat önce yazdı:

@Yigitsama bilgisayar kaynaklı olabilir bilgisayarın eskiyse işlemcin yüksek çözünürlüklü videoları tam olarak görüntüleyemez izlerken görev yöneticisinden bilgisayar değerlerini kontrol et yada arkada oyun uygulama açıksa kapatıp izle böyle şeyler sadece internet kaynaklı olmayabiliyor

İlk başta güzel gidiyor aslında çok izleyince kasmaya yüklenmeye başlıyor bende neyden kaynaklandığını anlamadım hep başka player aramaya çalışıyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1

Geçici Verileri Sil

Tarayıcınızı uzun süre açık bırakırsanız, özellikle çok sayıda farklı web sitesini ziyaret ederseniz çok fazla geçici veri biriktirebilir. Bazı tarayıcılarda bellek sızıntısı sorunları da olabilir; bu da, tarayıcıların olması gerekenden daha fazla bilgisayar belleği almaya başlamasıdır. Bununla mücadele etmek için tarayıcınızın önbelleğiniz ve çerezleriniz gibi geçici verilerini temizleyin ve açmanız gerekmeyen tüm sekmeleri kapatın.

 

Gereksiz Programları Kapat

Bilgisayarınızın RAM'i sınırlıysa, video izlemeye çalışırken çok fazla başka program çalıştırmak videonun performansını etkileyebilir. Bazı videolar, video oynatıcının altyapısını (Flash Player kullanmak gibi) kullanarak çalışır, arka planda çalışan ve ihtiyacınız olmayan programları kapatın, ardından videoyu tekrar izlemeyi deneyin.

 

Eğer sorun devam ederse tarayıcını değiştirebilirsin Firefox gibi. Bunun haricinde büyük ihtimal  sisteminin yetersizliğiyle alakalı olabilir. Sisteminin özellikleriyle birlikte özelden ulaşırsan daha detaylı yardımcı olabilirim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.