marazali25 2 Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Merhaba ben Mehmet. 2 yıldır anime izliyorum ama çok hardcore izlemem (Max. 15 anime izlemişimdir). Ayrıca 9.sınıfa gidiyorum. 30 ve 80 bölüm arası serileri severim. Anime konusunda çok seçiciyim iyi anime bulmadıkça izlemem. Psikolojik animeleri çok severim. Ecchi ve aşk hikayesi olmayan animelerden öneriler yaparsanız sevinirim iyi günler :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Degurechaff 26 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Hoşgeldin dostum. Şimdiden iyi seyirler. Tek tek anime önerisi almak pek sağlıklı olmayabilir herkesin zevki farklı + aşk veya harem olmayıp ecchi garip geldi :) Her neyse aşağıdaki adımı uygulayarak animeleri puana göre sıralayıp konularına bakarak, ilgini çeken animeleri izlemen daha sağlıklı olur :) Link to post Share on other sites More sharing options...
marazali25 2 Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 Biraz yanlış anlatmışım galiba. Ben ecchi aşk harem animelerini sevmediğimi anlatmak istemiştim. Yardımın için teşekkür ederim :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Degurechaff 26 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 yok ben yanlış anlamışım :) aynı sistemi pskolojik anime için yapabilirsin mantık aynı :) Bence en güzeli kendin seçmek izleyeceğin animeleri. Konuları oku aklına yatana başla. Bana zamanında çok öneren oldu anime ama çoğunu izlemedim :) Neyse umarım keyifli vakit geçirirsin. İyi seyirler şimdiden Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Hoşgeldin Memo, yalınız anime istek yeri, anime genel bölümünde Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts