steinway 0 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Kakegurui hakkında ne düşünüyorsunuz? İzlediyseniz tavsiye eder misiniz ? Link to post Share on other sites More sharing options...
Syhdmnc 0 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Ben izledim ve beğendim Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDirectEco 240 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Benim de çok sevdiğim bir seridir. Kumarla ilgili güzel akıl oyunları var. Biraz ecchimsi tavırlar (bildiğimiz ecchi animelerindeki gibi aşk bazlı değil) ve baş karakterimiz Jabami'nin çılgın bir kumarbaz olduğu genel olarak düşünce yapında rahatsızlık vermeyecekse izlemeni tavsiye ederim. Link to post Share on other sites More sharing options...
mavihayal 0 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 İzlemeni tavsiye ederim tabiki kumar akıl oyunları ve okul başkanıyla yumekonun ilişkisi ve sıkmıyor eğlendiriyor :) Link to post Share on other sites More sharing options...
mavihayal 0 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 TheDirectEco, 28 dakika önce yazdı: Benim de çok sevdiğim bir seridir. Kumarla ilgili güzel akıl oyunları var. Biraz ecchimsi tavırlar (bildiğimiz ecchi animelerindeki gibi aşk bazlı değil) ve baş karakterimiz Jabami'nin çılgın bir kumarbaz olduğu genel olarak düşünce yapında rahatsızlık vermeyecekse izlemeni tavsiye ederim. Çok alakasız olacak ama benim eski profil fotolarımdan biriydi yona biliyorsan söylermisin 2. sezonu çıkacakmı :( Link to post Share on other sites More sharing options...
haikurema 97 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 @mavihayal Muhtemelen devamı gelmeyecek lakin mavi manga fansubu Türkçeye animenin kaldığı yerden çeviriyor. Sanırım 46. bölümdü kaldığı yer. Sitelerinden manga ile devam edebilirsin. Link to post Share on other sites More sharing options...
haikurema 97 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Bu arada kumar konusunda izlediğim en iyi anime sanıyorum ki. Kaçırma, farklı havasıyla farklı seyir zevkleri arayan kişiler için ideal bir seri. Link to post Share on other sites More sharing options...
DreeDxD 5 Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 2. sezonu izlemeli miyim yoksa 3 gelince mi başlıyım mes 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
mavihayal 0 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 DreeDxD, 18 saat önce yazdı: 2. sezonu izlemeli miyim yoksa 3 gelince mi başlıyım 3. sezon gelmiyecek bence Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDirectEco 240 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 @mavihayalMaalesef hala Yona'nın ikinci sezon haberi yok Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts