Jump to content

İlk İzlediğiniz Anime?


TasteLess

Önerilen İletiler

Jetix izlediğim zamanlarda -ki baya küçük olduğum zamanlar-, Shaman king ve Oban izlemiştim tabi onların anime olduğunu bilmiyordum o zamanlar. Gel zaman git zaman ortaokulda nereden aklıma estiyse bu ikisini tekrar izleyip nostalji yapmak istedim. Araştırdığımda turkanime'de bölümlerini buldum. küçüklüğümden beri oyunlarla haşır neşir olduğumdan oyungezer/level'de animeleri görüyordum, tabi kabul edeyim çocukca geliyordu animeler bana sanki kendim çok büyük olgun biriymişim gibi.

Shaman King'den sonra meraklı velet olduğumuzdan dolayı diğer animelere de bakmak istedim gözüme ilk çarpan death note'du onu bitirdikten sonra da one piece'le devam ettim.

 

Sonrası nasıl hatırlamıyorum büyük bir şok yaşamıştım, adeta tükürdüğümü yalattırdı sektör bana.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 534
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ouran Host Club :(

Madem konumuz var bende anlatayım ne kadar süreceğini bilmiyorum ondan  olaya en baştan başlıyorum  9. sınıfta ilk geldiğimde arkamda 1,2 sınıftan bir arkadaşım olduğunu gördüm tabi beni takmadı bile

TV'de gösterilen Sailor Moon, Yugioh, Tsubasa, Beyblade vb. dışında ilk animem School Days \\m//

Posted Images

Bende çocukken farkında olmadan başlayanlardanım. Tsubasa, Şeker kız Candy, Heidi, Voltran ve Ay Savaşçısı çok küçükken izlediğim ve anime olduğunu sonradan öğrendiğim seriler. Ortaokul zamanları pokemon ve digimon vardı. Ama bana anime sevdiren eser Miyazaki'nin Spirited Away filmi oldu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Anime izlemeye arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. İlk izlediğim animeye gelirsek yorumlara baktım TV'dan filan örnek verilmiş Anime olduğunu bilmediğim ama TV'dan ilk olarak izlediğim anime Beyblade'dir sonra Yu-gi-oh gelir. Anime izlemeye başladığım ve Türkanime ile tanıştığım anime ise naruto'dur (gönül isterdi ki başka bir anime olsun ama arkadaşım bunu önermişti : :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

İlkokulluyken Kaptan Tsubasa, Beyblade, Flash and Dash falan izliyodum bilinçsizce :D

 

Bilinçli olarak ilk izlediğim animeler (hepsini ardarda izliyodum) : Naruto, Ghost in the Shell ve Bleach tı  :good-job-onion-head-emoticon:  Kidz/Animez de çıkıyordu diye izliyordum sonra araştırınca anime olduklarını öğrendim ve anime izlemeye böyle başladım  :cheer3-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Naruto başlamıştım . Bir oyunun forumun da adını duydum sonra Kidz/Animez de rastladım . Anime bilmeden izledim . Anime olarak bildiğim aynı zaman da 2.animem Death Note .-.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.