Jump to content

İlk İzlediğiniz Anime?


TasteLess

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 534
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ouran Host Club :(

Madem konumuz var bende anlatayım ne kadar süreceğini bilmiyorum ondan  olaya en baştan başlıyorum  9. sınıfta ilk geldiğimde arkamda 1,2 sınıftan bir arkadaşım olduğunu gördüm tabi beni takmadı bile

TV'de gösterilen Sailor Moon, Yugioh, Tsubasa, Beyblade vb. dışında ilk animem School Days \\m//

Posted Images

9 yaşındayken sanırım kuzenim Howl's Moving Castle'ı önermişti, onu izleyince aşırı gaza gelmiştim. Sonra Miyazaki abinin çoğu filmini izledim. Animenin anime olduğunu bilmeden önce Yu-gi-oh izlemeyi çok severdim (yaş bu sırada 4'e düştü) . Animenin ne olduğu öğrendikten sonra da internette nereden bulduğumu hatırlamadığım Love Hina'ya başlamıştım. Arama sonuçlarından ilk Türk Anime çıkınca bu siteyle de, animeyle de resmi olarak tanışmış oldum :3 .

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şahsen ben nasıl başladığımı hiiç hatırlamıyorum. ilk izlediğim animeyide hatırlamıyorum :D ama kuzenim ve arkadaşlarım bana baya anime önerdi ondan sonra anime delisi oldum, narutoyu bitirdim, tekrar başladım narutonun yeni animesinide izliyorum (Spoiler olur diye isim vermedim) ama sanırım adam gibi izlediğim ilk anime noragamiydi. kendisi çok efsane bir seridir. sonra zaten uzun seriler, naruto hxh gibi :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

6 yaşlarında CTC adlı bir Rusça kanaldan izlediğim Shaman King ile animeyi tanıdım. O aksiyon sahneleri ve dövüşler baya hoşuma gidiyordu. Bitince üzülmüştüm 2015'te rewatch yaptım bu yıl tekrar yapacağım. Yoh ve Amidamaru hala favori karakterlerimden. Açılışı her bölüm söylerdim.

1446449287-85a0c29470a3515dd149265785d39234.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Bende birçoğunuz gibi anime olduğunu bilmeden başladım. Izledigim en eski anime zaten profil resmimde olduğu gibi Taiyô no ko Esteban' dır. Sonrasında animenin ne olduğunu ogrendigimde üzerinde biraz durdum önce bazı filmleri izledim Ruhların kaçışı gibi. En sonunda ilk seri olarak Attack On Titan ile başladık devam ediyoruz önerileri de dikkate alarak :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.