NissanZ33 0 Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Anime'nin adı go for speed birkaç yerde Hintçe veya Tayvan dilinde dublajını gördüm ama Türkçe yok ne dublaj ne de altyazı halinde. Fakat ben bu diziyi küçükken televizyonda izlediğime neredeyse yemin edebilirim bir yerlerde türkçesi olmalı mutlaka.Hatırlayan çıkacaktır elbet. Örn. Video : Quote Link to post Share on other sites
Barış D. Baryshx 1,746 Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 NissanZ33, 15 saat önce yazdı: Anime'nin adı go for speed birkaç yerde Hintçe veya Tayvan dilinde dublajını gördüm ama Türkçe yok ne dublaj ne de altyazı halinde. Fakat ben bu diziyi küçükken televizyonda izlediğime neredeyse yemin edebilirim bir yerlerde türkçesi olmalı mutlaka.Hatırlayan çıkacaktır elbet. Örn. Video : Tv'de yayınlananların çoğunun videosu yok zaten piyasada, baktım bunun altyazısıda yok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts