Madebodom 2 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Arkadaşlar forumda arattırdım ama bulamadım acaba bu seriyi mega cloud drive vs tarzı yerlere yükleme ihtimaliniz var mıdır ? Link to post Share on other sites
Forum Admin Amygirl 2,549 Posted April 3, 2020 Forum Admin Share Posted April 3, 2020 bunun yerine torrentten mkv şekline indirip sonra üzerine altyazı indirmek daha kolay Bir Gintamaist olarak bende tüm bölümler mevcut ama eskiden indirdiğim için 360p idi hepsi sonra yüksek kalite torrent indirdim evet hepsi duruyor silmedim :D Link to post Share on other sites
Fuchisa 5 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Altyazıları PlanetDP'den bulabilirsin. Link to post Share on other sites
lntegral 676 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Eskiden forumda son bir iki sezon yüklenmişti ama kim arıcak bulcak şimdi? Sen benim gibi yap torrentten indir cızz Bir kıyak daha geçip link bırakıyorum hadi Spoiler https://www.indir.vip/gintama-boxset-indir.html Link to post Share on other sites
Recommended Posts