yexiuMVP 0 Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Bir kaç tane oynaticida bigmir aizen amaterasu vb. Bu hatayi aliyorum nasil temizleniyor yardim ederseniz sevirim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
namsez 1 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 bana bu hata oldu kalite ile alakalı sanırım tek 720p çalışıo kaliteyi eski haline getir olmassa 1-2 güne cevap veren olur Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 yexiuMVP, 28.04.2020 - 02:39 yazdı: Bir kaç tane oynaticida bigmir aizen amaterasu vb. Bu hatayi aliyorum nasil temizleniyor yardim ederseniz sevirim namsez, 16 saat önce yazdı: bana bu hata oldu kalite ile alakalı sanırım tek 720p çalışıo kaliteyi eski haline getir olmassa 1-2 güne cevap veren olur Bana da öyle geliyor, yani 720p olayı olabilir, çünkü bende yüklüyorum Amaterasu oraya ve geç işleniyor video ve bu yüzden geç 720p oluyor. Hâlbuki eski yüklenmiş amaterasu (gdrive) seçenekleri hemen açılıyor meselâ. Birde bu hata ile ilgili birkaç şey yaptıydım ama yine olmadıydı, yabancı sitelerde gördüğüm şeyleri denediydim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
okunmuskebap 0 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 arkadaşlar bu hatayı önlemek için adblockunuzu kapatmazın ve googlenin kendinden olan pop up engelleyicisini kapatmanız gerekmektedir Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts