patatesadam 5 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Silamlar. Hocam animeleri nerden indirelim sorusuna fansub sitesine gidin demişsin. O yöntemi uzun zamandır kullanıyom ama bazen 1 fansub çevirmiş oluyo ve onda da "VARSAYILAN" yazıyor. varsayılan çeviri grubu diye bişi benim bildiğim yok hocam :D onları nası indircez Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Sen yenisiniz galiba Animenin ana sayfasında altyazı yazan yerdeki kişi ve kişilerin üzerine basınca yönlendirme ile gidiyor. Yönlendirme yoksa planetdp.org veya turkcealtyazi.org adresinden bakacaksınız arama bölümünden, o animenin altyazısı var mı diye. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lntegral 681 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Fotoğraf ne alaka ben onu çözemedim.Zoro çeviri grubu diye birşey varda ona mı gönderme Bizden mi malzeme alın diyor Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Degurechaff 26 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 patatesadam, 06.05.2020 - 21:25 yazdı: Silamlar. Hocam animeleri nerden indirelim sorusuna fansub sitesine gidin demişsin. O yöntemi uzun zamandır kullanıyom ama bazen 1 fansub çevirmiş oluyo ve onda da "VARSAYILAN" yazıyor. varsayılan çeviri grubu diye bişi benim bildiğim yok hocam :D onları nası indircez internet download manager kullanın trial lisansınızı alttaki araçla sıfırlayabilirsiniz. sitesi : https://www.internetdownloadmanager.com/ aracı indirmek için url satırına yapıştırın kopyalayıp https://we.tl/t-1xVyB1VWZJ aracı yönetici açın eğer trial süreniz bittiyse, en soldaki kısıma gelin autoya tik koyup bekleyin. Buton geldiğinde tıklayın. başarıyla sıfırlandı diyecek. Dhaa sonra programı açabilirsiniz. Artık yine yeni yeniden 30 gününüz var araç yardımıyla opera hariç tarayıcılardan indirme yapabilirsiniz. Her sitede her link ve video kaynağı için geçerlidir. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
patatesadam 5 Posted May 9, 2020 Author Share Posted May 9, 2020 lntegral, 06.05.2020 - 22:14 yazdı: Fotoğraf ne alaka ben onu çözemedim.Zoro çeviri grubu diye birşey varda ona mı gönderme Bizden mi malzeme alın diyor :D kasdldasklladskasdkasdkjasldkja Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts