Jump to content

One Punch Man Blast güç teorim.


mrsaitama

Önerilen İletiler

Bu konuyla ilgili benim teorim şu. Boros, Saitama ile olan konuşmasında bir kahin ile konuştuğunu ve kahinin ona dünya diye bir gezegene giderse kendisine uygun bir rakip bulabileceğini söylemişti. Boros ile Saitama arasındaki dövüşün tek taraflı olduğunu düşünürsek aslında Boros'un konuştuğu kahinin Saitamayı değil Blast'ı kastettiğini düşünüyorum. Saitama güçleneli aşağı yukarı bir buçuk yıl oldu o yüzden kahin kehaneti verirken Saitama daha ortaya çıkmamış olabilir. Bu yüzden düşüncem Boros ile Blast'ın yakın güçte olduğudur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Blast sıradan bi kahraman bence sonuçta opm ciddi bi anime değil kahramanlar birliğine katılırken rekorları alt-üst etti diyor hatta içinde tanrı yatıyor diyor blast gerçekten çok güçlü olsa bence kıramazdı o rekoru yada blastla kıyaslama yapılırdı 2. Olarak kırıkayak dede vakası var blastla ilk karşılaşmasında daha küçük ve güçsüz elinden kaçırıyor öldüremiyor ama saitama tek atıyor daha güçlü haline tabi bunlar tahmin ama tersi mantıksız olurdu

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Blast'in Saitama çıkmasıyla alakalı bi teori vardı. Sonuçta Hero Association'ın kurucusu Saitama kahramanlığa başlamadan önce kurtardığı veletin dedesi. Torununu kurtardığı için kurduğu organizasyonda en güçlü kahraman konumuna oturttuğu kişinin de bu adam olabilme ihtimali var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.