Icchi 3 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Bazen anime izlemek istediğim zaman fansub kısmında "varsayılan" görüyorum onun anlamı nedir, Link to post Share on other sites More sharing options...
Degurechaff 26 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Icchi, Bir saat önce tarihinde yazdı: Bazen anime izlemek istediğim zaman fansub kısmında "varsayılan" görüyorum onun anlamı nedir, Merhabalar aşağıdaki durumlarda varsayılan fansub seçilir; * Çeviri sitemizde kayıtlı olan herhangi bir fansuba ait değilse, * Çeviri planetdp gibi altyazı sitelerinden alındıysa, * Çeviri yeni çevirmene , sitemizden çevirmen yetkisi talep etmemiş veya çevirmen yetkisi olup sunucuları olmadığı için kendi dışında bir uploader siteye yüklediğinde, Bu durumlarda Varsayılan Fansub seçilir, Varsayılan fansub seçilip aşağıdaki açıklama kısmında birden fazla çevirmen veya anonim çeviri görürseniz zaten anlaşılıyor ama anonim çeviridir. Altyazıyı sitelere atmış ama altyazı dosyasına ismini yazmamış gibi. Saygılarımla, Link to post Share on other sites More sharing options...
mucoomur 5 Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Degurechaff, 1 saat önce tarihinde yazdı: Merhabalar aşağıdaki durumlarda varsayılan fansub seçilir; * Çeviri sitemizde kayıtlı olan herhangi bir fansuba ait değilse, * Çeviri planetdp gibi altyazı sitelerinden alındıysa, * Çeviri yeni çevirmene , sitemizden çevirmen yetkisi talep etmemiş veya çevirmen yetkisi olup sunucuları olmadığı için kendi dışında bir uploader siteye yüklediğinde, Bu durumlarda Varsayılan Fansub seçilir, Varsayılan fansub seçilip aşağıdaki açıklama kısmında birden fazla çevirmen veya anonim çeviri görürseniz zaten anlaşılıyor ama anonim çeviridir. Altyazıyı sitelere atmış ama altyazı dosyasına ismini yazmamış gibi. Saygılarımla, Ben Quanzhi Gaoshou 2.sezonun bir fragman çevirdim siteye nasıl yükleyebilirim Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts