Jump to content

Yapacağınız bir anime


WSIS

Önerilen İletiler

Misafir PelikanFaruk

Bir anime yapmak isteseydim konusu kesinlikle orta çağ teknolojisine sahip insanlar ve doğa üstü yaratıklar (kurt adamlar, vamiler vs.) gibi yaratıkların savaşı konulu olurdu.

 

YIL 1XXX: insan nüfusu arttı ve inslar diğer türleri zapt ederek dünyanın kontrolünü ele geçirdi gibi büyük şehiler içinde gizlice hayata tutunmaya çalışan yartıklar sadece geceleri avlanan vampiler için dikilen özel eğtimli askerler falan ama ana karakter insan olmaz büyük ihtimalle ve bu ana karakter insan kılığı ile yöneticilerin arasına karışıp akıl oyunları ve manipüle yetnekleri ile insanların egemenliğine son verme çabasını anlatırdım büyük ihtimalle finaldede büyük bi savaşla insanlığı yok ederdim :D zamanında ayrıntılı bi şekilde senaryo yazmıştım ama bulmadım :D ha tabi insanların tarafındada bu ajan arkadaşımıza zorlu anlar yaştan zeki insanlar var tabiki 2 tarafında tanıdıkları falan hem askeri hemde siyası savaşları kısacası.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Baş rol olarak psikolojik sorunları olan ancak çok zeki ve manipülasyon yeteneği çok yüksek olan bir çocuk. Ailesinin götürdüğü psikologlar fayda etmediği gibi psikologların psikolojisi bozuluyor hatta psikologlardan birkaç tanesi intihar etmeye kadar gidiyor. Artık diğer psikologlar korkmaya başlıyor. Hikayenin başlangıcı olarak cesur bir psikolog çocuğu kabul ediyor ve aralarında bir taktik savaşı başlıyor. Böyle bir şey olurdu sanırım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Günümüz konulu anime yapardım yangınlar, depremler gibi afetlerde yaralanan insanlar hayvanlar ölen kişilerin ailelerini anlatan ve corono gibi hastalıktan ölen kişilerin ailelerinin piskolojisini ,umursamaz insanları, sokakta kalanlar , açlıktan ölenleri anlatırdım dram konulu her bölüm yada 2 bölüme 1 farklı bir konuyu ele alırdım bence izlenirdi :admire-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.