Jump to content

Nefesli Enstrüman Çalan Biri Var Mı?


Önerilen İletiler

Takıldığın yerler olursa yardımcı olurum, batı flütü hakkında sadece notsayonu ve mekanizmayı bilmiyorum geri kalanı bilirim çünkü yan flütlerin neredeyse tamamı aynıdır. Senin vesilenle belki ben de öğrenirim şu aralar kemana odaklanıyorum sadece ondan flütlere pek vaktim kalmıyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra...
  • Yanıtlar 23
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Arkadaşlarına sinir oldum

Yok ne demek ileride bakarsınız sorun değil. Bence deneyin bir başlayın hızlı tempolu ve orta tempolu parçalardan. Flütte temelde iki çeşit zorluk var ilki uzun notalar ikincisi aşırı hızlı parçalarda

 

lntegral, 17.07.2020 - 01:21 tarihinde yazdı:

İstediğimden fazlasını yazdın dostum belli ki seviyorsun bu işi :) Hadi bakalım şu işi gerçeğe dönüştürebilirsem ilk hocam sen olmuş oldun böylece :D Teşekkür ediyorum tüm bilgilendirmelerin ve uyarıların için :)

Naptın başladın mı doktorun ne dedi? Bence sorun olmaz demiştir ama umarım öyle demiştir çok yoğun bir aktivite değil uçları zorlamazsan. Ciğer kapasiteni arttırmana da yardımcı oluyor ayrıca.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

DarknesUnleashed, 07.11.2020 - 13:00 tarihinde yazdı:

 

Naptın başladın mı doktorun ne dedi? Bence sorun olmaz demiştir ama umarım öyle demiştir çok yoğun bir aktivite değil uçları zorlamazsan. Ciğer kapasiteni arttırmana da yardımcı oluyor ayrıca.

Kullanırsın dedi ama faydalarından bahsetmedi.Bi süre sonra da piyano ve gitara geçiş yaptım dönüşümlü olarak ufak ufak öğreniyorum.Yan flütü illa ki öğrenicem hayatımın bi bölümünde ama ne zaman bakalım 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Ya zaten şifa olarak yapılacak bi yanı da yok nefesli çalgı çalan ve dalış yapan insanların ciğerleri daha çok hava ile şişer vücutları oksijeni daha iyi işlemeyi öğrenir üstüne nefesini verimli kullanmayı öğrenir ve tam kapasite nefes alma alışkanlığı edinirsin ama bunların hepsi amaç değil yan etki nefes alma alışkanlığı ve nefes verimi harici antrenman yapmayı bıraktıkça azalabilir veya kaybolabilir sevindim izin vermesine güzel bişey flüt çalmak vücudun parçası gibi hissettiriyor çalması bana açıkçası bu nedenle hissi ve yeri farklı bende ama birden fazla enstrumanı aynı anda öğrenmeyi önermem pek zorlanabilirsin hepsine yeterli vakti vermen zor olur

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.