Jump to content

Power Up İçeren Anime Önerileri


Önerilen İletiler

  • 2 hafta sonra...
  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

evet arkadaşlar başlıkdanda gördüğünüz gibi power up alıp güçlenen ana karakterin mal olmadığı anime önermenizi istiyorum teşekkürler :)

Overlord Hataraku maou-sama Tate no yuusha Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. No Game No Life One Outs Shouko no Altair Tensei shita

dostum eğer bu listeden izlicecksen ne olursa olsun tate no yuusha-1 tensei slime-2 sırada olsun fark etmiyor 2 sinide en üst sıraya al ve ilk izleyeceklerin bunlar olsun beğeneceğine eminim <3 

bungou stray dogs

tate no yuusha

owari no seraph

jujutsu kaisen

akame ga kill

boku no hero academia

mushoku tensei- ecchi bir anime tavsiye etmem.

 

 

bleach, naruto, fairy tail, dragon ball, black clover, hunterxhunter gibi animeleri önermedim çünkü herkes biliyor az çok o tarz animelerin varlığını

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 sene sonra...
30.05.2020 - 21:16, Panh3rr yazdı:

evet arkadaşlar başlıkdanda gördüğünüz gibi power up alıp güçlenen Nova ChatGPT Mod APK karakterin mal olmadığı anime önermenizi istiyorum teşekkürler :)

Merhaba! İşte size güçlenen ana karakterin mal olmadığı bazı anime önerileri:

Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Ana karakterler, Elric kardeşler, bir dizi güçlü yeteneklerle donatılmıştır, ancak bunlar onların kişiliklerine ve hikayeye katkıda bulunur.

Hunter x Hunter - Ana karakter Gon, özel yetenekleri olan bir Hunter adayıdır, ancak güçlenmesi, karakter gelişimi ve zorlu maceraları ile karakterinin mal olması değil.

Naruto - Naruto'nun güçlenmesi ve yetenekleri hikayede önemli bir rol oynar, ancak bu sadece karakter gelişimine ve hikayeye katkıda bulunur.

One Punch Man - Ana karakter Saitama, neredeyse her şeyi tek yumrukla yenebilen bir kahramandır, ancak bu onun mal olmasına neden olmaz çünkü hikayenin diğer yönleri ve karakterler de önemli bir rol oynar.

Attack on Titan - Ana karakter Eren, Titan'a dönüşebilen bir insan olarak güçlü bir yeteneğe sahiptir, ancak hikayenin diğer yönleri ve karakterler de önemli bir rol oynar.

Death Note - Ana karakter Light Yagami, bir defter kullanarak ölümleri kontrol edebilen güçlü bir yeteneğe sahiptir, ancak karakter gelişimi ve hikaye anlatımı, güçlü yetenekleriyle birlikte önemlidir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.