QwQ 1 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Biliyosunuzki Karantina günlerinde sıkılıyoruz siz sıkıldığınız gibi bende sıkılıyorum VEE animem bitti Anime önerirmisiniz. Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1252 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 CaferhanS, 58 dakika önce tarihinde yazdı: overlord boku no hero academia black clover tate no yuusha tokyo ghoul Iron man anime joker anime c3 4 gündür yokum paslandım idare et Evet paslanmışsın nerede ReLife? BURUN 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1252 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Başka bir konuya yazdığımı direkt olarak buraya yapıştırdım :D Özelikle istediğin bir tür varsa belirtirsin çok fazla lise romantik komedi konularını yazmadım oradaki arkadaş istemiyor diye mesela Spoiler Spor türü: One outs Giant Killang Ookiku furikubatte Haikyuu Kuroko no Basket Ahiru no Sora Slam Dunk Dövüş sanatları Hajime no İppo Kenichi Baki Hakuto no Ken Seinen türü: Vinland Saga Kokkoku Satsuriku no Tenshi Kingdom 7 Seeds Dororo Slice of life - lise falan: (komedi romantizm dram) Bakuman Clannad Grand Blue Gakuen Babysitters Just because Danshi Koukousei no Nichijou sakurasou no pet na kanojo Shigatsu kimi no uso Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e Toradora Doğa üstü güçler aksiyon Tensei shitara Slime Datta Ken Charlotte Youjo Senki Shingeki no Kyojin Black Clover Overlord One punch Man Kimetsu no yaiba No game No life Enen no shoubutai Dr. Stone Akatsuki no Yona Yakusoku no Neverland Komedi: Hataraku Maou-sama Slam Dunk Barakamon Grand Blue Hinamatsuri Konosuba Mitsuboshi Colors Tarihi aksiyon: Shouko no Altair Kingdom Arslan Senki Spoiler içine alayımda iki saat aşağı in çık yoruldum :D Tür tür ayırmaya çalıştım bazılarını iki kez falan yazdım. Bunlar aklıma gelenler özellike önerebileceğim animeler: Shouko no Altair sebebi ise Osmanlı'dan esinlenilmesi Osmanlı motiflerinin falan bulunması. Ana karakter Mahmut paşa sadece güçten ibaret değil aynı zamanda zeki ve savaşta taktiklerini görebiliyosun Kingdom sebebi: Çin'in kuruluş tarihini anlatan bir anime. Ana karakter sıfırdan başlayıp en güçlü general olmayı hedefliyor. Çoğu karakter ve olay gerçekte olmuş. İlk iki sezon grafikler kötü olsa da yeni sezonun ki iyi Grand Blue : 1-2 bölüm izle eğer aradığın tarzda bir komediyse çok güleceksin. Eğer o tarz şeyleri sevmiyorsan boşver geç :D Bakuman: Mangaların nasıl bir süreçten geçtiğini nasıl animeleştiğini falan anlatan bir anime. Gayet güzel bir seridir izlemediysen tavsiye ederim kesinlikle Slam Dunk: Basketbol üzerine kurulmuş bir anime. Ayrıca oldukça komiktirde. Kült bir seri ve basketbol akımını başlatan bir seridir. Daha ayrıntılı bir tür istersen daha fazla yardımcı olabilirim. YosunSacliMidoriya 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
donkey_m_luffy 0 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Dr. Stone Re:Zero Mob Psycho 100 Kaguya-sama Code Geass Gintama Dororo Clannad Katekyo Hitman Reborn Kono Subarashii Kuroshitsuji Drifters Hellsing Ultimate Tam olarak hangi tür sevdiğini ve hangilerini izleyip izlemediğini bilmediğim için ortaya karışık yazdım bişeyler. Eğer daha fazla istersen yine yazarım. Link to post Share on other sites More sharing options...
BURUN 488 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 pegasusejder, 16 dakika önce tarihinde yazdı: Evet paslanmışsın nerede ReLife? Bunu yapmayacaktın @CaferhanS Spoiler Gin no Saji Durarara Monogatari serisi Hinamatsuri Gokusen Afro Samurai Aldnoah.Zero Arakawa Under the Bridge B: The Beginning Black Lagoon Break Blade Buddy Complex Caligula Canaan Clockwork Planet Chrome Shelled Regios Dimension W Divine Gate Spoler vermedim anime isimleri var sadece. Link to post Share on other sites More sharing options...
Zorojuro 85 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 QwQ, 2 saat önce tarihinde yazdı: Biliyosunuzki Karantina günlerinde sıkılıyoruz siz sıkıldığınız gibi bende sıkılıyorum VEE animem bitti Anime önerirmisiniz. keşke bende aklımdaki animeleri bitirebilsem SoredemoDodo 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
BURUN 488 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Hakikaten nasıl bitiriyorsunuz listenizi ben listeye attığım animeye bir daha dönüp bakmıyırum birde sürekli üstüne yeni anime ekliyorum. YosunSacliMidoriya 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
yumulonely 198 Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Natsume yuujinchou 3-Gatsu no Lion Poco's udon world Working Durarara önerilmiş. Eğer seversen baccano da aynı formatta Bokun no tonari no ankoku hakaishin ga imasu Detective Conan MrNose, 3 saat önce tarihinde yazdı: Hakikaten nasıl bitiriyorsunuz listenizi ben listeye attığım animeye bir daha dönüp bakmıyırum birde sürekli üstüne yeni anime ekliyorum. Aynısı bana da oluyor. Azalması gereken liste gitgide artıyorT^T BURUN 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
QwQ 1 Posted May 31, 2020 Author Share Posted May 31, 2020 Sizin Verdiğiniz Animelere bakip listeme ekliyorum beğenmediğimi çiziyorum devam etmiyorum onun için bitti 8 tane listeme koymuştum 5ini beğenmedim çizdim 3 de gözümü açip kapayana Kadar Bitmişti Verdiğiniz animelere bakicam thx Link to post Share on other sites More sharing options...
BURUN 488 Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 QwQ, 5 saat önce tarihinde yazdı: Sizin Verdiğiniz Animelere bakip listeme ekliyorum beğenmediğimi çiziyorum devam etmiyorum onun için bitti 8 tane listeme koymuştum 5ini beğenmedim çizdim 3 de gözümü açip kapayana Kadar Bitmişti Verdiğiniz animelere bakicam thx Ben türkanimenin izleme listesini kullanıyorum direk 5 sayfa paso izlenmeyi bekliyen animeler. Ama ben katiyen izlediğim anime bittiğinde açıp oradakilere bakmıyorum gidip yeni bir anime buluyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts