Jump to content

Olması Gerekenden Güçlü Ana Karakteri Olan Anime Önerisi


Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Kanka Tate no Yuusha izlemediysen kesinlikle izlemelisin.. Şimdi Kendi Anime Listeme Bakıcam // Bu arada Owari no Seraph yanlış hatırlamıyorsam yarım kalıyodu bilgine gene ama oda çok kıyaktı.. B

Bu iletiyi yazdıktan sonra bir daha ileti mileti yazmam herhalde bir süre. İzleyip izlemediklerine veya daha önce önerilip önerilmediğine bakmadan kendi listemden yazıyorum: (Bu arada Trabzonlu değili

Hislerini paylaşıyorum dostum.    

Posted Images

SemiGod, 21 saat önce tarihinde yazdı:

Code geass olabilir ana karakter güç bakımından üstün olmasada, strateji ve taktik kullanarak(kendisi öyle diyor) karşısındakini genelde rahatça ezdiğini söyleyebilirim.

Ayrıca şöyle bir baktığında direk villianda olması gereken özelliklerde var. 20 dklık bölümün 15dk sı ağlayan bir ana karakterden çok koskaca 50 bölümde sadece 1 kere göz yaşı döktüğünü gördüm.

 

spoiler olmasın diye biraz üstü kapalı anlatacağım yinede okumayabilirsin

kendine yakın birisiyle tam anlaşmaya varmışken yanlışlıkla gücünü kullanarak onun topladığı bölgedeki insanları öldürmesini emretti(gücü istediği kişiye istediğini yaptırabiliyor).Onu durduramayınca kendi ekibine onu hain ilan edip infaz kararını verdi.Tam anlatamadım ama izledikçe anlarsın eminim.

Buna bi' ara bakacağım, zeka da bi' OP yön sayılır sonuçta. Son izlediğim animelerden biri olan Alderamin on the Sky'ın ana karakteri de bayağı zekiydi askeri bakımdan :) İzlemediysen ben de bunu önerebilirim. Önerin için de teşekkürleer! 

pandoraaa, 8 saat önce tarihinde yazdı:

isekai no seikishi monogatari :ana karakter aşırı güçlü  ama gücünü birkaç bölüm sonra gösteriyor cok eglenceli bir anime 

 

pluderer var bide aynı tarz umarım begenirsin

İlkinin birinci bölümüne baktığımı hatırlıyorum geçen ay, fena değildi ama nedense hala üst sekmemde 20 tane anime ile açık bir şekilde bekliyor :D Bi' ara devam ederim umarım. Plunderer'ı da 14. bölüme kadar keyifle izledim ve son haftalarda izlemiyorum. Animenin tamamen yayınlanması bitince tek seferde bitireceğim. Yine de teşekkürler, konuyu görenlere faydası dokunur umarım :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ShadyRogue, 2 saat önce tarihinde yazdı:

Buna bi' ara bakacağım, zeka da bi' OP yön sayılır sonuçta

Kesinlikle, hem anime boyunca farkedersen bu zekayla ezme olayı sadece karşıdaki düşmanlar için değilde sanki seyirciylede hafiften alay ediyormuş havası var. Güzel animedir tavsiye ederim :pretty-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

canatan, 18 saat önce tarihinde yazdı:

alderamin on the sky benim izlediğim en iyi animelerdendir aşırı beğenmiştim

Sana yazmıştım ama buraya da yazayım, "Oda Nobuna's Ambition" veya "The Ambition of Oda Nobuna" biraz benziyor Alderamin'e... Aynı zamanlarda geçiyorlar, ana karakterler benziyor(kişilik olarak), aynı stüdyo...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ShadyRogue, 8 saat önce tarihinde yazdı:

Sana yazmıştım ama buraya da yazayım, "Oda Nobuna's Ambition" veya "The Ambition of Oda Nobuna" biraz benziyor Alderamin'e... Aynı zamanlarda geçiyorlar, ana karakterler benziyor(kişilik olarak), aynı stüdyo...

bunu da izledim biraz da sonra açmadı kapadım :tuzkistrokeplz:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

canatan, 7 saat önce tarihinde yazdı:

bunu da izledim biraz da sonra açmadı kapadım :tuzkistrokeplz:

Kendi sevdiğin türü bir süre izledikten sonra anime bulmak zorlaşıyor ya, hepsini izlemişsin gibi geliyor. Umarım bulursun, ben sürekli böyle düşünmeme rağmen şansa yeni bir animeye rastlıyorum ve çok beğeniyorum :dunno-crazy-rabbit-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.