Mielsen 1 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 JoJo çizzimlerini görünce itici geldi sizce izlemeye değermi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted June 10, 2020 Forum Admin Share Posted June 10, 2020 Jojo, konu, kurgo ve karakter tasarımı açısından oldukça şahsına münhasır bir seridir. İlk sezon biraz yavaş seyretse de çizimlere, karakterlerin jest ve mimiklerine, repliklere alışınca hemen izleyiveriyorsun. Çizime önyargı aşılabilir bir mesele. Bu kadar Jojo fanı boşuna yok Sonra o kadar alışıyorsun ki o çizimler olmadan anime izleyesin gelmiyor Narissa 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ZwanZwan 63 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Aga o cizimlere alistiginda baska cizimler sarmiyor :d Cok guzel animedir jojo. Turkiyede pek degeri bilinmiyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MrTeddy 164 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Mielsen, 3 saat önce tarihinde yazdı: JoJo çizzimlerini görünce itici geldi sizce izlemeye değermi jojo no kimyou no bouken'den bahsediyorsan izlemeye değer bence. bende 6.bölüme geçtim biraz yavaş ama ilerde çok güzel olacağına eminim. çizimlere alışırsın şahsen bana normal geldi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ryses 9 Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 İlk başta bana da öyle gelmişti ama sonra alışıyorsun hatta hoşuna gidiyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Mielsen 1 Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 Birde neden eş cinsel gibi giyiniyorlar bi nedenimi var çok itici geldi Mesela bu fotoraf aşırı itici Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
JyuVioleGrace 2 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Jojoyla diğer animeleri karıştırma reis jojo türünün tek örneği muhteşem anime hemen izlemen lazım alışınca zaten gerisi gelicekdir .d Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Narissa 1 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Jojo gelmiş geçmiş en iyi animelerden birisidir part 1 ne kadar sıkıcı olsa da çok iyi bir animedir. Dünya üzerinde de en çok meme yapılan animedir. Çizimler başlarda tuhaf gelse de alıştıktan sonra diğer animelerin çizimleri tuhaf gelmeye başlıyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted June 11, 2020 Forum Admin Share Posted June 11, 2020 Jojo daki kıyafetler bana homoseksüel kıyafeti gibi gelmiyor. Bizim ülkemizdeki kişi gayse kızsı transparan ya da dekolteli giyinir lezbiyense maskülendir erkek gibi giyinir algısından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Gayler oldukça maskülen ve maço lezbiyenler de oldukça feminendir. Bu bilimsel bir şey. Jojo daki kıyafetleri tarz ve şık olarak nitelendiriyorum. Kıyafet dışında saçlar bile tarz aksesuarlar çok orijinal Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
BURUN 488 Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 İyi hoş anime ama gereksiz açıklamaları beni çıldırtıyor. Adamın kolu kopuyor diyelim başka birisi başlıyor kolun nasıl koptuğunu detaylarıyla anlatmaya bana ne abi kol kopmuş işte ne yapayım ben kolun anatomik olarak nasıl koptuğunu. Şimdi görmezden de gelemiyorum başlarda gülüp geçiyordum ama artık dayanamıyorum. Spoiler Bu arada ilk jojo nun kısımları çok sıktı ama 2. jojo ya bayıldım zeki ve serseri tipte mekemmel. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts