Jump to content

JoJo

Mielsen

Recommended Posts

• Forum Admin

Jojo, konu, kurgo ve karakter tasarımı açısından oldukça şahsına münhasır bir seridir.

İlk sezon biraz yavaş seyretse de çizimlere, karakterlerin jest ve mimiklerine, repliklere alışınca hemen izleyiveriyorsun. 

Çizime önyargı aşılabilir bir mesele. Bu kadar Jojo fanı boşuna yok :super-onion-head-emoticon: Sonra o kadar alışıyorsun ki o çizimler olmadan anime izleyesin gelmiyor :fan_by_pineapple_soup-d8ryy5z:

Mielsen, 3 saat önce tarihinde yazdı:

JoJo çizzimlerini görünce itici geldi sizce izlemeye değermi

jojo no kimyou no bouken'den bahsediyorsan izlemeye değer bence. bende 6.bölüme geçtim biraz yavaş ama ilerde çok güzel olacağına eminim. çizimlere alışırsın şahsen bana normal geldi :good-job-onion-head-emoticon:

Jojo gelmiş geçmiş en iyi animelerden birisidir part 1 ne kadar sıkıcı olsa da çok iyi bir animedir. Dünya üzerinde de en çok meme yapılan animedir. Çizimler başlarda tuhaf gelse de alıştıktan sonra diğer animelerin çizimleri tuhaf gelmeye başlıyor :D

• Forum Admin

Jojo daki kıyafetler bana homoseksüel kıyafeti gibi gelmiyor. Bizim ülkemizdeki kişi gayse kızsı transparan ya da dekolteli giyinir lezbiyense maskülendir erkek gibi giyinir algısından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Gayler oldukça maskülen ve maço lezbiyenler de oldukça feminendir. Bu bilimsel bir şey.

Jojo daki kıyafetleri tarz ve şık olarak nitelendiriyorum. Kıyafet dışında saçlar bile tarz aksesuarlar çok orijinal

İyi hoş anime ama gereksiz açıklamaları beni çıldırtıyor.

Adamın kolu kopuyor diyelim başka birisi başlıyor kolun nasıl koptuğunu detaylarıyla anlatmaya bana ne abi kol kopmuş işte ne yapayım ben kolun anatomik olarak nasıl koptuğunu.

Şimdi görmezden de gelemiyorum başlarda gülüp geçiyordum ama artık dayanamıyorum.

Spoiler

Bu arada ilk jojo nun kısımları çok sıktı ama 2. jojo ya bayıldım zeki ve serseri tipte mekemmel.