Jump to content

(Off topic) Android telefonlardaki android uygulamasını sd karta taşımak


Icchi

Önerilen İletiler

Arkadaşlar yakın zamanda yeni bir sd kart aldım ve telefonda yer açmak android klasörünü (içinde data ve obb dosyaları bulunan dosya) sdkarta taşıdım. Daha sonra mobile legends oyununa girdim ve yüklü olması gereken kaynakların en baştan yüklendiğini görünce cihaz hafızasını kontrol ettim ve android dosyasının içindeki herşeyi sd karta taşıdığım halde yeniden oluştuğunu gördüm.

Bu android dosyasını kalkcı bir şekilde sd karta taşımanın veya oyundaki oyun içi indirmeyi sd kartta tutmanın bir yolunu bilen yazabilir mi?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir şey bilmediğim için boş konuşmak istemiyorum ama:

Benim görüşüm olarak böyle bir şey olmaz gibime geliyor. Çünkü uygulama açılırken SD Kart dosyalarına değil cihazın dosyalarını kontrol etmeye ayarlanmıştır. World of Tanks oyununda dosyaları SD Kart'a kurabiliyorsun. Bu yüzden de bu uygulama cihaz dosyalarına değil, SD Kart'ı kontrol ediyordur tahminimce

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dostum eğer android sürümün 6 veya üstündeyse sd kartını dahili depolama olarak biçimlendirip tüm dosyalarını oraya taşıyabilirsin bidaha sd kartı telefonundan çıkarmamak şartıyla ha eğer dersen ki arada çıkartıyorum telefonunu magisk ya da superSU ile rootlayıp Link2SD programını kullanabilirsin bu program oyunlarının ya da uygulamalarının datalarını sd karta linkleyip ordan ulaşılabilmesini sağlıyo sd kartı çıkarırsan sorun olmaz ancak tekrar taktığında Link2SD uygulamasına girip Linkleri tekrar aktifleştirmen gerekebilir 

 

Link2SD ücretli bir programdır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.