Jump to content

Attack on Titan SPOILERS


ShadyRogue

Önerilen İletiler

NOT: EĞER HALA SPOILER YEMEDİYSENİZ VE YEMEK İSTEMİYORSANIZ DERHAL TERK ETMENİZİ ÖNERİRİM.

 

Attack on Titan mangasını okuyan arkadaşlardan bir isteğim olacak, rica etsem ileride ne olduğunu anlatabilir misiniz? Gerçekten nefret ettiğiniz birinin anime zevkini bozar gibi anlatın çünkü çok merak ediyorum. İnternette bazı yazılar gördüm ve sinirim bozuldu, onlar ile ilgili soru soracağım. Spoiler yemek umrumda değil.

 

Spoiler

Mikasa'ya ne olacak? Öleceğini yazmışlar birkaç yoruma ama hiç inandırıcı değildi. Zaten birkaç kişi bunun doğru olmadığını ve aslında hayatta olduğunu söylemiş yazan kişinin arkasından.

 

Yeagerist'lerin olayı ve amacı ne? Anladığım kadarıyla Eren duvarların bulunduğu adada kalıp orayı savunmak istiyor ama nasıl oldu da insanlar fikir ayrılığına düştü?

 

Armin ve Mikasa, Eren'e ihanet mi ediyorlar? 

 

Levi hangi tarafta olacak? 

 

Eren'in Mikasa'ya köle deme olayı hakkında bilgi verir misiniz? Eren gerçekten kafayı mı yiyor yoksa Mikasa'nın iyiliğini düşündüğü için veya onu korumak için mi kendinden uzaklaştırıyor? 

 

Ben gerçekten sevdiğim karakterlerin arasının bozuk olmasından nefret eden biriyim. Bütün 4. sezon ayrı mı olacaklar yoksa 3-4 bölümlük bir olay mı olacak bu Mikasa-Eren-Armin kavgası? Eğer tüm sezon devam edecekse benim için izlemesi işkence gibi olacak... 

 

Gerçekten Romantik animesi olmadığını biliyorum ama bunu da çok merak ettiğimden soruyorum, Mikasa ve Eren'in arasında bir şey geçecek mi?

 

Sanırım aklımdan geçenleri sordum, bu soruların ortak noktalarını düşünüp bunlarla alakalı söylemek istediğiniz bir şey olursa Spoiler vermekten kesinlikle çekinmeyin, zaten Spoiler yemeye geldim.

Yukarıda sinir olduğum ve nefret ettiğim şeyleri aşağı yukarı yazdım, bunlara sinir olan biri olarak soruyorum. Sizce 4. sezon benim için güzel mi geçecek yoksa kesinlikle kanser mi olacağım?

 

Spoiler

Bu arada Levi ölüyormuş sanırım. Bu Spoiler bölümü kendisine saygı duruşu... :boohoo-crazy-rabbit-emoticon:

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar konuyu yeni açmama rağmen hızlı bir şekilde adminlerden kapatılmasını isteyeceğim çünkü bilmek istediklerimi öğrendim ve aşağı yukarı mutluyum. @ChYRoN'a çok teşekkürler, bilmek istediğim her şeyi anlattı. Anladığım kadarıyla kısa bir özet yazacağım sorduğum soruların cevapları hakkında: 

 

Spoiler

Mikasa-Armin-Eren hala kavgalıymış.

 

Eren Warhammer Titan'ı yiyip gücünü elde ediyormuş.

 

Ana Kara ile olan savaş henüz başlamamış ama yolda ilerliyorlarmış.

 

Levi ölmüyorumuş, buna çok sevindim, ancak yaralı olduğundan çok bir şey yapmıyormuş.

 

Bu soruların cevaplarını az çok öğrendim ve mutluyum. 

 

Spoiler

En azından 4. sezonu ne olacağını bilerek daha az kanser olarak izleyebilirim sanırım artık.

 

Tekrar çok teşekkürler :moving-crazy-rabbit-emoticon: @ChYRoN

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.