Jump to content

Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu


NatsuJun

Önerilen İletiler

Tür : Aksiyon , Macera , Komedi , Dram , Fantezi , Harem , Romantizm, Ecchi

 

5.jpg 

Novelist :  Rifujin na Magonote

Çevirmen : NatsuJun

 

Konusu 34 yaşındaki bir NEET otaku, ailesi tarafından evden atılır.Bu bakir, tombalak, çirkin ve meteliksiz iyi adam, hayatının bir çıkmaza gittiğini fark eder.Aslında geçmişindeki karanlığın üstesinden gelse, hayatının çok daha iyi bir vaziyette olabileceğini anımsar.
Tam pişman olma noktasındayken, bir kamyonun aşırı hızla yoldaki 3 lise öğrencisine doğru hareket ettiğini görür.Tüm kuvvetini toplayıp onları kurtarır ama kamyonun altında kalarak ezilir ve ölür.
Gözünü bir daha açtığında, kılıç ve büyünün hüküm sürdüğü bir dünyada Rudeus Greyrat olarak yeni bir bedende dirilmiştir.Yeni bir dünya ve hayata gözlerini açan Rudeus, 'Bu sefer,hayatımı sonuna kadar hiç bir pişmanlık olmadan yaşayacağım!' diye ilan eder.Böylece yeniden hayat bulanın yolculuğu başlar.

 

 

Evet arkadaşlar, 2021 de animesi çıkacağı üzere konuyu bir kere daha günyüzüne çıkarmaya karar verdim.Mushoku Tensei piyasaya çıkmış ilk isekai novellerinden, orijinalinde tamamlanmış 24 kitabı ve yan hikayeleri var.Mangası en son 63.bölümdeydi, aylık çıkmaya devam ediyor.Bizim de Novel-Aozora çeviri grubu olarak sitemizde çevirmeye başladığımız ilk serilerden olan Mushoku Tensei'yi tekrar çevirmeye devam ediyoruz.Hepinizi okumaya davet ediyorum, novel-severler özellikle.

 

https://novel-aozora.blogspot.com/p/mushoku-tensei.html

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Okumayanlar için geç de olsa 38.Bölüm linkini paylaşıyorum, ayrıca duyuru geçeyim: Her cumartesi saat 21.30 da yeni bölüm atmaya çalışacağım, destekleriniz bizim için mutluluk ve ekstra bölüm olarak geri döner.

 

http://novel-aozora.blogspot.com/2020/06/mushoku-tensei-bolum-38.html

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.